Välkommen till

Gibraltargatan 96

Gibraltargatan 96
2:a Johanneberg

Social och yteffektiv bostad med solig balkong mot grönskande omgivningar

Varmt välkomna till denna trivsamma tvåa belägen i Johannebergs grönska. Det ljusa och öppna köket tillsammans med stora ytor i vardagsrummet blir inbjudande för social samvaro och från det rofyllda och avskilda sovrummet når man den soliga balkongen med högt läge och en otrolig utblick över stadsdelen. Här njuter man av vackra grönområden, trevliga promenadstråk med närhet till natur, Gibraltargatans uteserveringar samt med goda kommunikationsmöjligheter till stadskärnans puls. Med andra ord, här bor ni med alla möjligheter till trivsel.

Läs hela beskrivningen
Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Innanför ytterdörren når man den ljusa hallen och slås direkt av känslan av rymd. Här finns plats för fri avhängning samt möjlighet till ytterligare förvaring i generöst garderobsutrymme. Väggarna är vitmålade och golvet kläs av brädgolv. Brädgolvet löper genomgående i hela bostaden och bidrar med trivsam enhetlighet till bostadens sobra väggkulörer.

Rakt fram är det stilfulla köket med vit och modern köksinredning från Epoq beläget. Man har gjort ett stilsäkert val i och med det vita helkaklet och istället för överskåp kan man med fördel inreda med hyllor som ger öppen förvaring. Den maskinella utrustningen består av häll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys i rostfritt, samtliga vitvaror signerade Electrolux. Här på matplats för fyra serveras vardagsmiddagarna mer än gärna. Det stora fönsterpartiet bidrar med härligt ljusinsläpp under soliga dagar och med enastående utsikt under kvällstid. Originaldetaljer så som fönsterbrädan i marmor harmonierar väl med övriga moderna val. Väggarna är tapetserade i mönstret Hazel från Boråstapeter.

Det generösa vardagsrummet har plats för både matplats för gästerna på besök såväl som för soffgrupp. Väggarna som är målade i en ljusbeige ton och det stora fönsterpartiet i rummets kortsida bidrar med ett gemytligt lugn.

I den gråbeigemålade sovrummet finns det plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord, mindre kontorsdel och fantastisk förvaring i flera garderober. Som pricken över i:et når man den härliga balkongen som bjuder in till trivsamma stunder under varma sommarkvällar med utblick över gemytliga Johannebergs lägenhets och villaområde.

Inte helt oförväntat i ett hem där inget lämnats åt slumpen när det kommer till medvetna materialval så är även badrummet smakfullt renoverat med vitt kakel och mörkt grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfatskommod, spegelskåp och badkar. För den som önskar vardagslyxen av egen tvättmaskin så är det även förberett för det.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta