Välkommen till

Fallströmsgatan 16A

Fallströmsgatan 16A
2:a Toltorpsdalen

Naturskönt utsiktsläge, hiss och garageplats

Med ett vackert och naturskönt läge i Toltorpsdalen finner vi denna hemtrevliga bostad där du bor både bekvämt och lugnt intill villabebyggelsen med Safjällets naturreservat precis runt knuten. God tillgänglighet med hiss samt garage som nås enkelt direkt från trappuppgången. Garageplats och bredband ingår i avgiften. Insynsskyddat gavelläge där man både från fönstren och den stora runda balkongen blickar ut över en vidsträckt vy och grönskande omgivningar. Som boende i föreningen har man tillgång till gemensam terrass, samlingslokal, bastu, tvättstuga, motionsrum och gästlägenhet. Helt enkelt en bostad för dig som söker lugn och bekvämlighet nära city!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren samt städskåpet.

Trivsamma sällskapsytor med vardagsrum, matplats och kök i delvis öppen planlösning. Ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt utgång till en stor balkong med vidsträckt vy över hustak och grönskande omgivningar.

Vardagsrummet är perfekt för socialt umgänge och lätt att inreda med soffgrupp, tv, läshörna och bokhyllor om man så önskar. Parkettgolv.

Matplatsen bjuder på en härlig utsikt över nejden och har sin naturliga placering intill köket och balkongen/vardagsrummet.

Köket som är i originalutförande är mycket välplanerat med goda arbetsytor och förvaring. Ovanför diskbänken finns ett liggande fönster som ger er utsikt vid matlagningen. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys och diskmaskin. Fläkten från Woods är genomgående i föreningens lägenheter och bidrar till värmeåtervinningen genom FTX-systemet. Plastmatta på golvet.

Lägenheten har ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter i garderober. Fint ljusinsläpp från generöst fönsterpartier i vinkel. Plastmatta.

Badrummet har ljusblå plastmatta och helkaklade väggar i vitt med en bård. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt badkar. Här finns även en tvättavdelning med rostfri vask. Förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp samt tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Mölndal Toltorpsdalen
Bekvämt boende, skogspromenader & staden om hörnet
Välkommen till populära Toltorpsdalen! En lugn och trivsam stadsdel belägen mellan Göteborg och centrala Mölndal, som tillhör Mölndals kommun och främst består av småhusbebyggelse. Här bor man i en dalgång mellan Änggårdsbergen och Safjällets naturreservat med direkt närhet till vacker natur, motionsspår och fina strövområden.

Till Göteborgs utbud är det cykelavstånd och det är även nära till Mölndals centrum med sin shoppinggalleria och sitt breda utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva. Området är beläget så att det är smidigt att ta sig ut på de stora lederna och här finns bra kommunikationer med buss. Vid Mölndals centrum finns både spårvagnar och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen.

Här i Toltorpsdalen finns alla förutsättningar att trivas!
Karta