Välkommen till

Sparvgatan 7

Sparvgatan 7

3:a Bagaregården – Kvadratsmart och social bostad i rofylld miljö med balkong mot innergård

Varmt välkomna till charmiga Bagaregården och detta hus byggt 2010 i områdestypisk landshövdingestil där den lilla familjen kan trivas. Här bor man i en halvöppen planlösning som bjuder in till sociala sammankomster med ett ljust och öppet kök i anslutning till matplats och generöst vardagsrum samt med utblick över lugn innergård. I bostadens inre del inryms dels det stora sovrummet med walk in closet såväl som det mindre rummet som med fördel inreds till barnrum eller kontor med plats för övernattande gäster.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus och fräsch hall med öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Plats för avhängning har ni till höger i form av dubbelgarderob. Väggarna är genomgående vitmålade och på golvet ligger mörkbrun/svart parkett.

Ett par steg in i bostaden når ni köket. Köket är u-format med mycket arbetsytor och bra med förvaringsmöjligheter. Bänkskivan i grå sten bryter av på ett snyggt sätt mot de vita väggarna och luckorna. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, kyl och frys och fläkt. Tre stora fönster bidrar med härligt ljusinsläpp. Matplatsen har sin givna plats intill fönstret och ger plats för flera sittande middagsgäster.

Vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Den öppna planlösningen till köket bjuder in till en social samvaro. Från vardagsrummet når man bostadens två rum.

Det större sovrummet kan med enkelhet inredas med dubbelsäng samt tillhörande sängbord. I sovrummet finns mycket förvaring i en walk-in-closet med hyllplan och byråer. Väggarna är målade i behaglig mörkblå kulör och golvet kläs av mörkbrun/svart parkett.

Det mindre sovrummet kan användas som barnrum alternativt som ett arbetsrum. Väggarna är vitmålade. Två stora fönster bridrar med härligt ljusinsläpp.

Helkaklat badrum som är stort och rymligt. Golvet kläs av grå klinker och väggarna ligger vitt kakel. Inredningen består av duschhörna med regn dusch, handfat med tillhörande kommod, spegel, tvättmaskin/kombimaskin, handdukstork samt wc.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Bagaregården

Småstadsidyll, storstadspuls och gröna oaser
I Göteborgs östra centrum ligger charmiga Bagaregården, en mysig pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Här finns en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I Bagaregårdens kvarter finns mysiga caféer och trevliga närbutiker. I intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finns ytterligare butiker, träningsställen, vårdmottagningar och apotek. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bland annat bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och fotbollsplaner.

Vill man ge sig ut i naturen ligger Göteborgs fina grönområden Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, badsjöar, motionsslingor och ridvägar. I området kring Skatås har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Bagaregården inbjuder till ett gemytligt boende i en av Göteborgs äldsta och mest genuina stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta