Välkommen till

Göteborgsvägen 45

Göteborgsvägen 45
2:a Sävedalen

Högst upp med öppen planlösning, balkong och parkering

I populära Sävedalen endast ca 10 min från Göteborgs city erbjuds nu en otroligt charmig bostad med allt du kan behöva och önska i mycket fint skick. Mysig balkong i sydväst och öppen planlösning gör bostaden mycket social och hemtrevlig. Detta är en charmig lägenhet med vindskänsla vilket innebär lugn och ro utan någon granne ovanpå. Väldisponerade ytor med sovrum i lugnt läge. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden finns även en parkeringsplats samt hiss i fastigheten.

Läs hela beskrivningen
Louise
ansvarig mäklare
Louise Didoff
Fastighetsmäklare & Partner
0762-38 17 17 louise.didoff@lundin.se
Victoria
assisterande mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louise
ansvarig mäklare
Louise Didoff
Fastighetsmäklare & Partner
0762-38 17 17 louise.didoff@lundin.se
Victoria
assisterande mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning


I hallen finns det plats för jackor och skor tack vare en rejäl garderob som rymmer mycket.

Bostaden genomsyras av ett generöst ljusflöde, ljusa ytskikt och ekparkett på golven.

Från hallen når du den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Det stora köket rymmer bra med förvaring i den ljusa köksinredningen. Köksön ger ytterligare förvaring och arbetsyta tillsammans som en social plats att laga mat på. Här ryms ett större matsalsbord med plats för flera middagsgäster. Maskinell utrustning finns i form av spis med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin och kylskåp samt frys i nästintill full höjd. Vita köksluckor och vitt liggande kakel möter den mörka bänkskivan i granit på ett smakfullt sätt.

Vardagsrummet, ett underbart rum som erbjuder gott om plats för social gemenskap med stora öppna ytor. På golvet ligger parkett och de vitmålade väggarna blir en fin bas att inreda efter. Från vardagsrummet når ni lägenhetens balkong med härligt sydvästligt läge som bjuder på sol från strax efter lunch fram till sena kvällen. Här finns det en markis, plats för bord, stolar och trevliga planteringar.

Innanför vardagsrummet ligger sovrummet där det med enkelhet ryms både en dubbelsäng, nattduksbord och byrå om så önskas. Med fönster mot lugna villaområden inges goda förutsättningar för en rogivande natts sömn. Förvaringen i sovrummet är generöst tilltagen i form av en garderobssektion samt städskåp vid dörren. En klädkammare finns som är tämligen djup men ej i full höjd i sin helhet. Perfekt för hängande kläder och extra förvaring. Finns även en lucka i taket med nedfällbar stege där man kan förvara vissa saker som tillåter lägre lufttemperatur.


I anslutning till hallen ligger badrummet inrett i sober färgskala. Utrustat med toalett, dusch, handdukstork, badkar (möjligt att flytta på), tvättmaskin, torktumlare, kommod, spegel samt golvvärme. Spotlights i taket ger behaglig belysning.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Sävedalen

Snickarglädje, skogspromenader & staden om hörnet
Välkommen till Sävedalen, ett populärt område med grönskande omgivningar och centralt läge nära både Partille och Göteborgs centrum.

Sävedalens bebyggelse består av en härlig blandning av äldre, välbevarade villor, klassiska radhusområden samt nyuppförda hus och lägenheter i modern design. Alla har de grönskan inpå knuten. Lummiga, uppvuxna trädgårdar och skogspartier omgärdar kvarteren. En del av husen klättrar uppför kullarna och har därifrån en magnifik utsikt mot Fjällbobergen.

Sävedalens köpgata är en levande shoppinggata som löper genom hela dalen. Här finns all tänkbar service med butiker, matbutiker, restauranger, bageri, bensinstation och kommunikationer mot både Göteborg och Partille. Längs gatan ligger bland annat Sävedalens delikatessfyllda saluhall, Triumfglass mysiga café och Oves välkända gatukök. Varje vår och höst arrangeras även en trevlig marknad längs köpgatan. Vid Vallhamra torg som är Sävedalens nya centrum finns också flertalet butiker, en välsorterad mataffär, café, blomsterbutik och mycket mer. Det är inte heller långt till Partille centrum och Allum köpcentrum. Även Östra sjukhuset ligger på bekvämt avstånd.

Rekreationsområden med fina vandringsleder och elbelysta motionsspår finns bland annat i Delsjöns naturreservat, Skatåsområdet och Härlanda Tjärn samt runt Kåsjön. Kåsjöbadet och Humlebadet är två fina badplatser. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer och Vallhamra Idrottsplats erbjuder bland annat fotbollsplaner, ishall och inomhushall.

Sävedalen inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta