Välkommen till

Odens Väg 48G

Odens Väg 48G
2:a Bollebygd

Härligt ljusinsläpp från två väderstreck & balkong i västerläge

Oavsett om det är dags att lämna föräldrahemmet, flytta ihop med kärleken eller sälja villan med alla dess måsten som inte mäktas med - Ja, då är den här genomgångstvåan med balkong i västerläge ett utmärkt alternativ. Här finns möjligheter att forma fram ert boende efter just era preferenser. Bra grundförutsättningar med ljusinsläpp från två väderstreck som skiner upp den här tvårummaren på 72 m². Med bra disponerade ytor inges en känsla av rymd och luftighet i bostaden som tillsammans med utgången till den härliga balkongen i västerläge med utsikt över den grönskande innergården skapar en plats att trivas på. Här bosätter ni er i en naturnära miljö med förutsättningar för välbefinnande oavsett ålder och livssituation!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Med ingång från loftgången in till den rymliga hallen. Här finns plats att inreda med garderober och lämplig avhängning för gäster. I anslutning finns en gedigen klädkammare.

Köket inreds med äldre standard och har vita släta skåpsluckor. Köket har två anslutningar vilket inger en luftig känsla. Bra arbetsytor utgörs på båda sidorna i köket som kompletteras med bra förvaringsmöjligheter som utgörs av över- och underskåp.

Det rymliga vardagsrummet har en bra utformning som skapar valmöjligheter för er möblering. I anslutning finns den möblerbara balkongen som har ett västerläge med utsikt över den grönskande och modernt utformade innergården.

Sovrummet har två ingångar vilket ger en känsla av rymd. Bra utformning för att skapa valmöjligheter i inredningen.

Badrummet inreds med dusch, WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Bollebygd

Välkommen till populära Bollebygd, en centralort i Bollebygds kommun inom Västra Götalands län. Här bor man omkring 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. Bebyggelsen är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus.

Bollebygd är ett snabbväxande område, som tack vare sitt natursköna läge lockar många barnfamiljer. Inom Bollebyggds kommun finns flera förskolor och skolar att välja bland. Utbudet på fritidsaktiviteter är brett med bland annat fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf och slalom. Runt Gästgivaretorget i centrum finns ett bra och varierat utbud av butiker, matställen, caféer och välsorterade mataffärer. Här finns även apotek, vårdcentral och bank etc.

De vackra och bördiga dalgångarna längs Nolån och Sörån blandat med de många sjöarna i området ger många möjligheter till fritidsliv. Här finns gott om härliga strövområden, naturreservat, fiske- och badmöjligheter.

Som boende i Bollebygd bor man med ett bekvämt pendlingsavstånd till både Göteborg och Borås. Vill man vidare ut i landet eller i världen ligger Landvetter flygplats på behändigt avstånd.

I Bollebygd lever du i en trivsam småstadsmiljö nära både vacker natur och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta