Välkommen till

Särö Centrumväg 22

Särö Centrumväg 22
3:a Särö

Socialt utformad trea med generös takhöjd och balkong i soligt västerläge

Med ett unikt läge i natursköna Särö finns det här smakfulla hem där lantligt möter modernt, vilket skapar en välbalanserad och ombonad miljö. Redan på den grönskande innergården som är omgiven av karaktäristisk färgsättning med faluröda fasader inges en trivsam känsla. Genomgående jordnära toner på ytskikten ger ett tidlöst hem och en härlig rymd skapas av den generösa takhöjden tillsammans med gediget ljusinsläpp från tre väderstreck. Bostaden sticker ut med sin tydliga utformning för de sociala tillställningarna med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Härifrån nås den möblerbara balkongen i ett soligt västläge som är en alldeles underbar tillgång när vännerna är på besök för att njuta av några glas i den ljumna sommarkvällen. Utöver badrummet finns även en gäst-WC, vilket är extra trevligt och gästvänligt samt underlättar i vardagen.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hallen är rymlig med bra förvaringsmöjligheter som utgörs av garderob. Ljusa ytskikt och mörk klinker innanför ytterdörren som avgränsning. Klinkern övergår till en trestavsekparkett med bomullsvit pigmentering som är genomgående för hela hemmet. Från hallen nås ett av sovrummen samt badrum och utformningen väcker intresse in till sällskapsytorna.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inger en känsla av rymd och ger valmöjligheter till er inredning. En härlig och väldisponerad yta med sociala karaktär, något som genomsyrar hela bostaden. I anslutning finns den härliga balkongen som kan inredas med loungemöbler, middagsbord, grill och växter.

Köket är från Vedum och har mörkgrå släta skåpsluckor med push-to-open funktion. Praktiskt utformat med bra arbetsytor och gott om förvaring i över- och underskåp. Ljust kakel som stänkskydd ovanför bänkskivan i kompositsten ger en modern kontrast och de rostfria vitvarorna skapar ett smakfullt och stilrent intryck till köket. Vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Frånluftsfläkt från Franke.

Sovrummen är till sin fördel placerade avskilt från sällskapsytorna, vilket upplevs privat och genomtänkt. Rummen har en behaglig ljusgrön färg med inspiration från naturen vilket ger en rofylld känsla och skapar lugn för återhämtning. Båda rummen är väldisponerade med bra förvaring integrerat.

Badrummet inreds i en stilren och tidlös färgskala som utgörs av vitkaklade väggar och mörk klinker. Inredningen består av WC, golvvärme, dusch med raka duschväggar i klarglas, kommod med spegelskåp från Svedberg, handdukstork och skåpsförvaring. Det finns naturligtvis en tvättsektion där tvättmaskin och torktumlare från Siemens är placerade under arbetsbänken och skåpsförvaring ovanför. En frihet att slippa anpassa sin vardag efter tvättider.

Gäst-WC har vitkaklade väggar och mörkgrå klinker vilket blir enhetligt med badrummet. Inredningen utgörs av handfat och skåpsförvaring för hudvårdsartiklar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Särö

Särö med sitt attraktiva läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, har blivit en mycket populär boendeort. Här finns mycket att erbjuda både vad det gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser.
Förutom trevliga båthamnar, golf- och tennisbanor samt cykelleder finns det gott om badplatser i form av släta klipphällar och trivsamma sandstränder.
Vackra promenadstråk erbjuder bland annat Särö Västerskog, som kantas av flera hundraåriga ekar och tallar.
Här är det lätt att trivas!

Karta