Välkommen till

Carl Larssonsgatan 6D

Carl Larssonsgatan 6D
1:a Örgryte / Bö

Gaveletta högst upp i huset med solig balkong & charmiga originaldetaljer

Varmt välkommen till denna välplanerade och yteffektiva etta i attraktiva Örgryte/Bö. Här bor du i ett gemytligt lugn med utblick över områdets grönska tack vare de gedigna fönstren i tre väderstreck. Den generösa balkongen bjuder in till soliga sommarkvällar i goda vänners lag. I hela bostaden finns tidstypiska originaldetaljer vackert bevarade så som breda fönstersmygar i Kolmårdsmarmor, gjutjärnselement samt bred öppning med pardörrar som förenar kök med allrum. Det ljusa allrummet blir en trevlig yta för sociala sammankomster och får härlig karaktär genom den fantastiska tegelväggen med infällda spotlights.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en öppen hall med direkt anslutning till köket. I hallen finns utrymme både för fri avhängning samt garderobsförvaring.

Från hallen når man genast det ljusa köket med generös köksinredning i vitt. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Bakom vita pardörrar i original når man det voluminösa allrummet som inrymmer både rofylld sovplats såväl som social soffgrupp. Hela lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare sitt gavelläge. Utöver det naturliga ljusinsläppet har man byggt en stilren ljusramp med infällda spotlights som belyser den bevarade tegelväggen från husets bebyggelse vilken skapar en härlig karaktär i rummet. Väggarna är vilsamt vitmålade och golvet kläs av ett oljat Junckersgolv.

Från allrummet når man den generösa och soliga balkongen med utblick över det lummiga omgivningarna där man kan njuta av både solen och en trevlig middag. Golvet på balkongen är rutmönstrat i målad betongfärg i grönt och vitt.

Badrummet är helkaklat i vitt med vitt klinkergolv och är utrustat med wc, handfat, handdukstork och dusch. Här är det även förberett för tvättmaskin för den som önskar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta