Välkommen till

Ridspögatan 3

Ridspögatan 3
3:a Åby

Välplanerat med inglasad balkong i västerläge

Med ett fint utsiktsläge på våning 2 av 3, erbjuds denna hemtrevliga 3:a. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong i västerläge där ni kan njuta i eftermiddagssolen. Mysigt kök med matplats framför fönstret och helkaklat badrum med dusch. Föreningens ena tvättstuga är dessutom bekvämt belägen direkt från entréplan i trapphuset. Ett stort förråd tillhör lägenheten och extra finns att hyra. Genom föreningen har man tillgång till gästlägenhet, bastu, fritidslokal, aktivitetslokal samt fina gårdar med gräsytor och lekplatser. Lugnt centrumläge med närhet till skola, dagis, gym, Mölndals Centrum och goda kommunikationer. Förening med god ekonomi och låg nettoskuldsättning. Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen in och häng av dig dig jackan på klädhängaren eller i garderoben till vänster. Hallen, liksom vardagsrummet har ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv. Duschhörna med infällbara glasväggar samt kommod och handfat med spegel övertill. Toalett, handdukstork samt ett högt badrumsskåp som löser förvaringen.

Köket har en trivsam utformning med vita låd- och skåpsluckor och bänkskivor i trä. Gott om både förvaring och arbetsytor. Köket är inrett med spis, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Förberett för att sätta in en diskmaskin med 40-bredd. Perfekt plats för ett matbord och stolar framför det ljusa fönsterpartiet. Ljusgrått laminatgolv som är både praktiskt och snyggt.

Intill köket finner ni ett mindre rum som fungerar fint som till exempel sovrum eller kontor. Här finns en inbyggd garderob och på golvet ligger ett trämönstrat mörkt laminatgolv.

Stort och rymligt vardagsrum som får rikligt med ljusinsläpp från den stora inglasade balkongen. I vardagsrummet får ni enkelt plats med soffa, teve och ett matsalsbord för cirka sex personer. Den mysiga inglasade balkongen i västerläge fungerar som ett extrarum som ni kan njuta från tidig vår till sen höst! Träplattor på golvet.

Generöst masterbedroom med plats för dubbelsäng och sängbord. Inbyggd förvaring i originalgarderoberna. Samma trämönstrade mörka laminatgolv som i det mindre sovrummet. Välkommen hem!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Mölndal Åby
Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!
Karta