Välkommen till

Ostindiefararen 5

3:A ERIKSBERG

DRÖMBOENDE MED TVÅ BALKONGER OCH UTSIKT ÖVER SMÅBÅTSHAMNEN

Påkostad och smakfull trea med två balkonger. Här njuter ni av sol från förmiddag till sen kväll när den går ner bakom Krokängsparken. Två lättmöblerade sovrum varav det största med en härligt rymlig klädkammare, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Bo med närhet till mataffärer, restauranger, träningsanläggningar och goda kommunikationsmöjligheter via buss och båt. Varför inte ta en njutbar promenad längst kajen och längs vägen slå er ner på något mysigt café?

Underbar utsikt över Eriksbergsdockans
småbåtshamn, Bockkranen och i fjärran över Göta Älv syns Klippan och Majorna. I närheten ligger den grönskande Färjenäsparken.

Läs hela beskrivningen
Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på nicklas.arnesson@lundin.se.

Hall
Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Möblerbar hall och platsbyggda skjutdörrsgarderober med spegeldörrar som rymmer mycket förvaring.

Vardagsrum
Parkett i ek och vitmålade väggar. Trevligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang, vitrinskåp och TV-möbel. Rummet mynnar ut i en stor härlig inglasad balkong på ca 7 kvm. Alla glaspartier är fullt öppningsbara och det finns plats för loungemöblemang. Balkongen har framdragen el vilket gör det möjligt att installera infravärme.

Kök
Ekparkett och vitmålade väggar. Köksinredning från Marbodal i vitt med handtag i rostfritt stål. Ovan bänkskivan i behandlad ek sitter kakel i vit nyans. Gott om förvaringsutrymme i både bänk- och väggskåp. Köket är utrustat med varmluftsugn och mikro i högskåp, induktionshäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Matplats för ca 6-8 personer. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Sovrum 1
Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring sker i fyra skjutdörrsgarderober. Ett fönster skänker rummet behagligt med ljus.

Sovrum 2
Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Rummet kan användas som gästrum, kontor eller barnrum utefter behov. Förvaring sker i två skjutdörrsgarderober. Ljusinsläpp genom ett fönster som vetter ut mot balkongen.

Badrum
Ljusgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med WC och handfat med kommod. Ovan sitter spegelskåp med belysning, samt praktiskt eluttag. Dusch med vikbara duschdörrar och vägghängt torkställ för tvätt. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta