Välkommen till

Ingrid Wallbergs Gata 57

Ingrid Wallbergs Gata 57
2:a Kviberg

Nyproducerad tvårummare med härlig balkong längst upp i huset

I expansiva Östra Göteborg ligger denna välplanerade tvårummare om 55 kvm i nya Brf Kvibergs Landeri 1. Lägenheten har noga utvalda materialval som ger ett hem med mycket värme. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong i härligt läge är några av de fördelarna med just detta hem. Ta möjligheten och bli först med att bo här.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Vi välkomnas i en öppen hall med plats för avhängning direkt till höger innanför ytterdörren. På golvet ligger klinkergolv i granitkeramik som säljarna gjort ett extra tillval och väggarna är målade i ljusa kulören NCS 100-N. Från klinkergolvet övergår sedan det till genomgående parkettgolv i ask Skagen, även detta ett extratillval.

Köksinredningen är från påkostade Marbodal. Tillvalda köksluckor "Arkitekt plus sand" matchas med laminatbänkskiva Gomera. Ovanför bänkskivan ligger beige kakel "Ever grau". Köksutrustningen består av integrerad kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn rostfri/svart, inbyggd mikrovågsugn rostfri/svart, induktionshäll, fläkt med superkolfilter samt bänkbelysning Chef LED-spotlights.

Vardagsrummet som är i öppet samband med köket skapar härlig rymd och plats för goda vänners lag. Här kan med enkelhet inredas med soffhörna och tillhörande soffbord. Två stora fönster bidrar med härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong på 9 kvm. Ett ypperligt ställe att avnjuta härliga sommardagar.

I sovrummet finns det rymligt med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns det förvaringsmöjligheter i två garderober och ett takfönster som bidrar med härligt ljusinsläpp.

Bostadens badrum är helkaklat och inredningen består av tvättställsblandare, takduschset Mora MMIX shower system, wc samt kombimaskin.

Totala extratillval hamnade på dryga 65 000kr.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kviberg
Historiska vingslag, toppmodernt boende och staden om hörnet
Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och är ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bland annat utbildningar, ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad.

Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet.

I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum finns Allums shoppingcenter.

Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder.

Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta