Välkommen till

Plåtmyntsgatan 9

Plåtmyntsgatan 9
3:a Högsbo

Ljus lägenhet med syvdvästbalkong

Denna trivsamma trea i Högsbo är en lägenhet för alla som söker en ljus, luftig bostad. Fördelarna är många. Kom och upplev känslan i det som kan bli ert nya hem.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna ljusa och luftiga trea är belägen nära allmänna kommunikationer centralt i Högsbo. Bostaden har två bra sovrum samt ett rymligt kök som inbjuder till matlagning eller bara avskildhet från vardagsrummet. Lägenheten har ett fräscht helkaklat badrum med dusch.

Med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus, är vardagsrummet en inbjudande plats som är perfekt för både avkoppling och underhållning. Kombinationen vackra trägolv och ljusa väggar skapar en känsla av rymd samt ger ett modernt intryck i såväl sovrum som kök. I hela lägenheten finns utmärkta förvaringsmöjligheter.

Plåtmyntsgatan 9 ligger i en populär och eftertraktad del av Högsbo, med närhet till restauranger, butiker och kollektivtrafik. Lägenheten är dessutom belägen i en välskött fastighet med tillgång till gemensamma utrymmen.

Här bor och lever man väl. Välkommen!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Högsbo
I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta