Välkommen till

Källsprångsgatan 1

Källsprångsgatan 1
2:a Norra Guldheden

Charmigt boende i Brf med mkt bra ekonomi

Välkomna till en charmig bostad näst högst upp i huset med gavelläge & fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och balkong. Härligt insynsskyddat läge och grönskande omgivningar. Lättmöblerade kvadratmetrar och en generös takhöjd på ca 2,70 som skapar en luftig känsla. Lägenheten som tidigare var en trea är välskött och har många välbevarade originaldetaljer i kombination med ljusa väggar. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och två tillhörande förråd. Stabil förening med god ekonomi samt låga avgifter. Bostaden är belägen på en återvändsgata vilket gör att lägenheten upplevs mycket tyst.

I Norra Guldheden bor ni i ett lugnt och grönskande område med både fina parkmiljöer och naturområden runt Guldhedsberget. Det är även nära till Mossens idrottsplats, Slottsskogen, Botaniska trädgården och Änggårdsbergen. På promenadavstånd ligger populära Linné och åt andra hållet har ni lika nära till Vasastaden och Avenyn. Området ligger även med närhet till Chalmers, Sahlgrenska, Medicinareberget och Geovetarcentrum. Här finns mycket goda förbindelser med buss/spårvagn från Warvrinskys plats.

Välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Näst högst upp i huset ligger denna charmiga gaveltvåa, tidigare trea! Lägenheten är i fint skick och planlösningen är ytterst funktionell. Hiss finns!

Rymlig möblerbar hall med möjlighet till fristående förvaring. Här är väggarna målade i en ljus nyans och golvet pryds av en vacker ekparkett.

Rakt fram från hallen ligger vardagsrummet som upplevs mycket ljust tack vare det optimala gavelläget. Väggarna är i en ljus nyans och golvet pryds av en vacker ekparkett i originalutförande. Den kvadratiska formen gör vardagsrummet mycket lättmöblerat och här ryms utan problem både soffgrupp, skrivbordshörna och matplats.

Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen med utsikt mot Guldhedens vackra bebyggelse.

Köket från HTH som renoverades 2005 upplevs mycket luftigt och erbjuder optimala förvaringsmöjligheter. Köket består av kombinerad kyl/frys från Samsung, diskmaskin (Hotpoint) från 2014 samt ugn och spis.

Från hallen ligger det luftiga sovrummet. Här ryms utan problem en större säng för den som önskar. Förvaringsmöjligheterna är goda tack vare en skjutdörrsgarderob direkt till höger. Sovrummet har nylagt laminatgolv och väggarna är målade i en ljus nyans.

Helkaklat badrum med klinkergolv och vägghängd toalettstol renoverat av Brf i samband med stambytet som utfördes 1993-94. Badrummet erbjuder dessutom en tvättmaskin samt handfat.

Sammanfattningsvis är detta en mycket ljus och fin gaveltvåa med fönster i två väderstreck. Från samtliga rum erbjuds en härlig utsikt mot grönskan som omger huset. Föreningens ekonomi är mycket god och lån per kvm uppgick 2022 till 991:-/kvm vilket får anses mycket lågt då snittet i centrala Göteborg ligger på ca 6000:- lån/kvm.

Välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening

Karta