Välkommen till

Skillnadsgatan 58B

Skillnadsgatan 58B
1:a Örgryte Bö

Unik rosa dröm med originaldetaljer i ren funkisanda

Varmt välkommen till den här dovt rosa pärlan med bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, plankgolv, gjutjärnselement, fönsterbrädor i marmor och vackert ljusinsläpp i populära Örgryte. Här bor ni i ett högt läge med en härlig balkong i fritt läge och utsikt över omgivningarna. Lägenheten har ett voluminöst allrum med utgång till balkongen, charmigt kök med bevarad originalinredning som är målat i stilfull kulör samt ett rosa badrum med badkar. Här får man med det bästa av två världar, trivsamt i ett lugnt och rofyllt område ett stenkast från natur och sjö samtidigt som det är en kort promenad till innerstan.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig hall med direkt anslutning till bostadens alla rum och både fri avhängning samt möjlighet till förvaring i en inbyggd originalgarderob. Väggarna är målade i sobert jordiga toner som blir enhetligt till det ljusa plankgolvet.

Från hallen når man det voluminösa allrummet som inrymmer soffgrupp, mindre dubbelsäng och förvaringsytor. Här flödar ljuset in från det stora tidstypiska fönstret som bidrar till öppenhet och rymd och härifrån nås även den soliga balkongen. Väggarna är målade i en puderrosa ton som vackert harmonierar med originalparketten i fiskbensläggning.

Den härliga balkongen med utblick över det lugna grannskapet badar i sol både dag och kvällstid. Här erbjuds det plats för bord med två stolar.

Köket har bevarad originalinredning som är målad i trivsam ton där skåpen har olika dimensioner i kombination med öppna ytor som kan inredas med både dekorativ och praktisk hyllförvaring. Här finns utrymme för en matplats till ett middagssällskap om fyra personer. Även i det beigemålade köket är väggfärgen omsorgsfullt utvald och blir smakfull tillsammans med skåpsluckornas kulör och det ljusa plankgolvet. Den maskinella utrustningen består av hällspis och kyl med frys.

Det halvkaklade badrummet i vitt med grått klinkergolv möter vägg och tak målat i ljust rosa. Badrummet är utrustat med wc, handfat och badkar. Ett fönster bidrar med dagsljus.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta