Välkommen till

Ostgatan 4

Ostgatan 4
4:a Kallebäck

Genomgångsfyra med originaldetaljer och inglasad balkong

Välkomna till Kallebäck och Ostgatan! Här presenteras nu en optimalt planerad fyrarummare belägen en trappa upp i huset. Bostaden har en stor inglasad balkong i söderläge och sol fås under större delen av dagen, härligt ljusinsläpp från två väderstreck och tre bra sovrum. Badrummet är renoverat i samband med stambytet 2008-2009. Resterande rum i bostaden är i behov av renovering då stora delar är i originalskick sedan byggåret 1961 - detta är med andra ord en bostad för dig som vill ha ett projekt och möjlighet att sätta din egen prägel. Här bor du i en stor och stabil HSB-förening där bredband ingår i avgiften. Föreningen har flera gemensamma ytor och lokaler samt goda parkeringsmöjligheter både i garage och utomhus.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Här välkomnas ni in i en stor hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i flera garderober. På golvet ligger en fin originalparkett i holländsk läggning och på väggarna sitter en grön tapet.

In genom den fina skjutdörren från byggåret nås bostadens kök. Här fås gott om plats för ett matbord med minst fyra stolar. Köket har kvar sina originalstommar sedan byggåret och luckor samt kakel går i vitt. På golvet ligger en plastmatta och väggarna täcks av en mörkröd mönstrad tapet. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, spisfläkt och en ugn.

Rymligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti samt utgång till en härlig inglasad balkong i söderläge. Här finns plats för en rejäl soffa med tillhörande möblemang samt matsalsbord. På golvet ligger en samma fina originalgolv som i hallen och väggarna täcks av en vasstapet.

Lägenhetens största sovrum nås från hallen. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt byrå eller arbetshörna om så önskas. Golvet täcks av en plastmatta och väggarna är tapetserade i en ljust mönstrad tapet.

Det andra sovrummet nås från vardagsrummet och kan nyttjas efter önskemål som kontor, barnrum eller gästrum. Även här ligger en plastmatta och väggarna går i en ljust röd ton.

Det tredje sovrummet nås från hallen och kan även det nyttjas som kontor, barnrum eller gästrum. Här fås goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. På golvet ligger en grå plastmatta och väggarna är ljusa.

Helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte år 2008. Här ligger ett vitt och rosa/beige klinkergolv samt ett rosa/beige kakel på väggarna. Inredningen består av vägghängd WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt en duschhörna med vikdörrar i glas.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kallebäck
Kallebäck är ett stadsnära område som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består av välhållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen i kombination med toppmoderna höghus. Kallebäck är i en expansiv fas där stor utveckling kommer ske framöver vilket gör det till en attraktiv stadsdel.

Här bor man med närhet till bekvämligheter och vardaglig service. I området finns bland annat en stor mataffär, servicebutik, restauranger, gym, pizzeria, vårdcentral och apotek. Det finns även en ny skola och förskola. I stadsdelsutvecklingen ingår även ett torg med restauranger, kaféer och butiker samt den nya parken Terrassparken.

På kort promenadavstånd finns bland annat Delsjö Golfklubb och Golfkrog samt Delsjöområdet med vidsträckta skogar och badsjöar. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kommunikationerna är utmärkta och området trafikeras av flera busslinjer med täta turer. Med buss tar man sig in till Korsvägen på cirka tio minuter. Det är även bekvämt cykelavstånd till hela city.

Kallebäck erbjuder den perfekta kombinationen för den som vill bo naturnära och samtidigt ha nära till vardaglig service och stadspuls. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta