Välkommen till

Storkgatan 6F

Storkgatan 6F
4:a Bagaregården

Fantastisk etagepärla i Bagaregården

Högst upp i huset finner ni denna underbara etagelägenhet med fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har generös takhöjd och bjuder på bevarad charm. Ljust och genomtänkt kök med öppen planlösning mellan kök och matsal med plats för stora middagssällskap. Vindsplanet som i dagsläget utgörs av vardagsrum och sovrum, har fina karaktäristiska detaljer som snedtak, synliga takbjälkar, murstock och rikligt med ljusinsläpp från flera takfönster. Det finns även ytterligare med vindsutrymme för möjlighet att bygga ut lägenheten, detta är något som man måste höra med föreningen om. Detta är några av de bästa fördelarna med just denna bostad.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Du välkomnas i en öppen hall med plats för avhängning direkt till vänster. Ytterligare förvaring finns i en klädkammare i hallen. Golvet kläs av nylagd parkett och väggarna är målade i ljusgrå kulör.

Detta hem har mycket karaktär med en generös takhöjd, bevarad charm som möter nyare komfort. Ett par steg in i bostaden möts du av kök och matsal i öppet samband. Den öppna planlösningen bidrar till goda ytor för att avnjuta trevliga middagskvällar på. En praktisk köksö erbjuder goda arbetsytor för dig som tycker om att laga mat och är även en fantastisk plats att umgås vid. Köket renoverades 2017 med en lantlig stil som fint passar in i den resterande charmen. Den vita inredningen bryts fint av med masiv ekbänkskiva och svart stänkskydd. Köket erbjuder mycket med förvaring nedtill men även i serveringsskåpet. Den maskinella utrustningen består av fläkt, spishäll, diskmaskin, mikro samt integrerad kyl och frys.

På samma plan finner du det stora sovrummet som ger en hotellkänsla med heltäckningsmatta och stora garderober. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Väggarna är målade i grå kulör. Under heltäckningsmattan finns bevarad originalgolv.

En trappa upp når du etagevåningen. Här möts du av stora öppna sociala ytor och fönster i två väderstreck. Allrummet går med enkelhet att inreda som vardagsrum med soffa, fåtölj, byrå samt tv-bänk. Det finns även plats för arbetsytor för dig som behöver hemmakontor. Ytterligare plats finns för läshörna eller liknande. Takhöjden ger rymd och takfönsterna gör att ytan fullkomligt badar i ljus. Fönsterna är bytta 2022, de är självrengörande och har solmarkiser. Golvet kläs likaså av parkett och väggarna är vitmålade.

Det lilla sovrummet som byggdes till 2023 kan inredas med säng och skrivbordshörna eller lekyta för barnen. Två garderober erbjuder bra med förvaring. På den ena väggen är det bevarat murbruk som ger en extra charmig känsla. Golvet kläs av parkett och väggarna vitmålade. Härligt ljusinsläpp från takfönstret.

Badrummet är stort och helkaklat. Golvet kläs av brun klinker och väggarna svart och beige kakel. Inredningen består av duschhörna, spegelskåp, kommod, wc och kombitvätt som installerades 2021.

Välkomna på visning av denna pärla, vi ses!!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Bagaregården
Småstadsidyll, storstadspuls och gröna oaser
I Göteborgs östra centrum ligger charmiga Bagaregården, en mysig pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Här finns en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I Bagaregårdens kvarter finns mysiga caféer och trevliga närbutiker. I intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finns ytterligare butiker, träningsställen, vårdmottagningar och apotek. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bland annat bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och fotbollsplaner.

Vill man ge sig ut i naturen ligger Göteborgs fina grönområden Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, badsjöar, motionsslingor och ridvägar. I området kring Skatås har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Bagaregården inbjuder till ett gemytligt boende i en av Göteborgs äldsta och mest genuina stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta