Välkommen till

Västra stillestorpsgatan 11

Västra stillestorpsgatan 11
2:a Centrala Hisingen

Lugnt och ljust boende med garageplats

Välkommen till din drömlägenhet på Västra Stillestorpsgatan 11 i Göteborg!

Denna ljusa och moderna tvårumslägenhet med kök har allt du behöver för att trivas. De stora fönstren ger generöst med naturligt ljus och skapar en varm atmosfär. Det öppna köket är välutrustat med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge. Lägenheten erbjuder en fantastisk utsikt över området. Badrummet är stilrent och modernt. Dessutom har området gott om bekvämligheter, inklusive parker, shopping och restauranger. Kollektivtrafiken är utmärkt, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden. Missa inte chansen att kalla denna underbara lägenhet för ditt hem. Kontakta oss idag för en visning och upptäck allt Västra Stillestorpsgatan 11 har att erbjuda. Välkommen till ditt nya drömboende i Göteborg!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen till denna magiska lägenhet på Västra Stillestorpsgatan 11 i Göteborg!

Denna fantastiska tvårumslägenhet med kök är perfekt för dig som söker det ultimata boendet i en av Göteborgs mest attraktiva områden. Med sitt centralt belägna läge och närhet till allt du behöver, kommer du verkligen att trivas här.

När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär. De stora fönstren släpper in generöst med naturligt ljus som ger en varm och välkomnande känsla. Det öppna köket är modernt designat och har alla bekvämligheter du kan önska dig, från rostfria vitvaror till gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap.

Det rymliga vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp där du kan njuta av din favoritfilm eller umgås med vänner och familj. Fönstren erbjuder en fantastisk utsikt över området och är en perfekt plats att njuta av en kopp kaffe på soliga morgnar eller koppla av på eftermiddagen.

Sovrummet är en fristad av lugn och ro. Här finns gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler. Den genomtänkta planlösningen ger dig möjlighet att anpassa rummet efter dina behov och skapa din egen personliga oas.

Badrummet är stilrent och modernt inrett med högkvalitativa material. Den tidlösa designen och den smarta användningen av utrymmet gör detta till en plats där du verkligen kan koppla av och njuta av en avkopplande stund.

Västra Stillestorpsgatan 11 erbjuder också en rad bekvämligheter för boende i området. Här finns närhet till parker, shopping, restauranger och utmärkt kollektivtrafik, vilket gör det enkelt för dig att ta dig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda.

Lägenheten har även ett källarförråd.

Missa inte chansen att kalla denna underbara lägenhet för ditt hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna magiska tvårummare har att erbjuda. Välkommen till ditt nya drömboende i Göteborg!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta