Välkommen till

Parkgatan 20

Parkgatan 20
2:a Söderstaden

Toppenläge högst upp i huset med västerbalkong och egen garageplats

Har du väntat in den där rätta lägenheten som tickar alla boxar? Då får du inte missa denna pärla som ligger högst upp i huset på våning 6 med utsikt över Kungsbackaån från både balkongen och köket. Balkongen har ett skyddat hörnläge och vetter åt väster vilket ger många soltimmar under eftermiddagen och kvällen. Från vardagsrummet och sovrummet har du en vidsträckt vy långt över takåsarna och Kungsbacka stad. Till lägenheten hör en garageplats med egen laddbox vilket tillsammans med förrådet inne i bostaden förenklar vardagen på bästa sätt! Bostaden som har fönster åt två väderstreck är ljus, välplanerad och i mycket bra skick och här kan man bara flytta in och bo - med allt vad Kungsbacka stad har att erbjuda direkt inpå knuten! Boka tid för visning genom vår hemsida eller ring. Välkommen!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Kungsbacka

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden har ett lackat ekparkettgolv som är lagt utan trösklar och väggarna är målade i ljusa toner. Hallen är generös och här kan man både hänga av sig samt möblera ytterligare, om man tex önskar mer förvaring än vad garderoben erbjuder. Direkt intill entrédörren finns dessutom ett bra förråd.

Från hallen når man badrummet som är helkaklat med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. Duschhörna med infällbara glasväggar. Wc, tvättställ med kommod samt spegelskåp övertill. Här finns också en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare, bekvämt placerat med en överliggande arbetsbänk och tvättho. Vägghängda skåp över bänken rymmer mycket förvaring. Spotbelysning i taket samt värmegolv och handdukstork.

Köket och matplatsen nås av ljuset från det stora fönsterpartiet vid balkongen. Fullutrustat kök med bra förvaring i både under- och överskåp. Klassiska stilrena material- och färgval med rostfria beslag och vita skåpsluckor som står i fin kontrast mot de mörkare bänkskivorna och stänkskyddet i svart kakel. Här finns spishäll samt inbyggnadsugn och mikro. Kyl/frys samt städskåp.

Vardagsrummet badar i ljus tack vare bostadens höga läge och vill man ibland ha det mörkt finns det solskydd på fönstren i både vardagsrummet och sovrummet. Den stora ytan gör att det är enkelt att möblera rummet och här finns plats för social samvaro med familj och vänner.

Sovrummet känns lugnt och harmoniskt med plats för dubbelsäng och sängbord. Takvinklarna vid fönsterpartiet ger en både mysig och ombonad känsla i både sovrummet och vardagsrummet. Fönsterbrädorna som är i ljus marmor ger ett gediget intryck. Hel garderobslänga löser förvaringen och platsen ovanför möjliggör ytterligare förvaringslösningar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kungsbacka Söderstaden

Storstadsliv, härligt friluftsliv och närhet till havet


Välkommen till Kungsbacka, en modern stad vid Kungsbackafjorden i Norra Halland med stort utbud och en lång och spännande historia. Kungsbacka stad är en egen kommun som är stort till ytan och indelat i mindre områden som exempelvis Anneberg, Fors, Hede, Kolla, Kullavik, Tölö och Varla. Bebyggelsen är blandad och består av äldre trävillor, radhus- och flerbostadsområden samt flera nybyggnationer.
Kungsbacka Innerstad är stadens äldsta centrum och dess charmiga trähus rymmer både bostäder och gott om butiker och matställen. Kungsmässan och Hede Fashion Outlet är två stora shoppingcentrum och kring dessa finns ett flertal stormarknader.

Kulturhuset Fyren är ett hus för alla sinnen och alla åldrar och rymmer bland annat bibliotek, konsthall, konsertsal och café. Kungsbacka Sportcenter har fotbollsplaner, ishall, simhall och gym. Här ligger även Kungsbacka teater och Aranäsgymnasiet. Kungsbacka resecentrum är knutpunkt för pendeltåg och bussar. Kungsbacka har flera vackra historiska miljöer i sin närhet, till exempel Tjolöholms slott, Äskhults by och fyren Nidingen. Här finns också ett stort antal natur- och kulturreservat samt flera fina badplatser och småbåtshamnar.

I Kungsbacka lever du med närhet till härlig natur, havet och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta