Välkommen till

Kaggeledsgatan 38A

3:a Munkebäck

Stor trerummare med balkong i härligt läge

Välkomna till Kaggeledsgatan och denna natursköna gaveltrea. Lägenheten erbjuder öppna sociala ytor, en stor balkong i soligt läge mot lummiga omgivningar. Två sovrum med goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. Här bor ni med närhet till det mesta från Delsjön samt Skatås till 15 minuter från stadens puls.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möts du av en mindre hall med plats för avhängning av ytterkläder som sedan mynnar ut i en inre hall med ytterligare förvaringsmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Golvet pryds av valnötsfärgat laminatgolv som lades 2016.

Generösa sällskapsytor som präglas av ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong där solen lyser upp från lunch med lummiga omgivningar. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp samt tillhörande möblemang. Här finns även rymligt med plats för matsalsbord för flera personer där ni kan avnjuta trevliga middagar. På golvet ligger likaså valnötsfärgat laminatgolv från 2016.

Köket är rymligt och har vit köksinredning, svarta bänkytor och vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av hällspis, ugn, diskmaskin, fläkt, kyl och frys. Vitvarorna, kaklet och bänkskivan är nytt sedan 2022. Köket är välplanerat och bra med förvaringsmöjligheter. Härligt ljusinsläpp från ett fönster som är placerat ovan diskbänken.

Lägenhetens största sovrum är i dagsläget uppdelat i två mindre sovalkover. Men kan enkelt återställas till ett vanligt sovrum. Här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Tre stycken inbyggda garderober erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Bostadens andra sovrum kan du enkelt inreda med säng och arbetshörna. Här finner du bra med förvaring i de platsbyggda garderoberna. Ett stort fönster bidrar med ljusinsläpp.

Tidlöst badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfat, spegel, handdukstork samt duschhörna. Här finns även en tvättmaskin från SMEG som underlättar din vardag. Ett fönster bidrar med dagsljus.

Välkomna på visning!!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Munkebäck


Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta