Välkommen till

Rangströmsliden 7

Rangströmsliden 7
1:a Masthugget

Ljus och modern bostad med fantastisk utsikt mot Karlatornet

Välkomna till denna totalrenoverade enrummaren med sociala ytor som bjuder in till samvaro med vänner och familj. Generösa ytor att inreda med matbord, soffgrupp, tv-hörna och övrigt möblemang. De generösa fönsterpartierna ger inte bara ett underbart ljusflöde i hela bostaden utan vetter också mot grönskande utsikt. Bostadens inbjudande kök med kvalitativa vitvaror är en perfekt plats att umgås vid och de goda arbetsytorna är perfekta för den som tycker om att laga mat. Här erbjuds yta att skärma av de privata delarna för säng och garderober. Välkommen till ett hem att trivas i!

Brf Masthugget är en omtyckt och välskött förening. Här bor ni med närhet till hela stadens utbud av shopping, restauranger och caféer!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Vi är glada att kunna erbjuda denna underbara bostad till dig som letar efter en stilren och nyrenoverad lägenhet. Med sitt höga läge och insynsskyddade läge kan du njuta av enastående utsikt mot Göteborgs ikoniska Karlatorn.

Köket är nyligen renoverat och utstrålar elegans med sina beigea skåpluckor och svarta detaljer. Det finns gott om plats för en stor matplats där du kan bjuda in familj och vänner för trevliga middagar. Här har du alla bekvämligheter du behöver för att skapa kulinariska mästerverk.

Vardagsrummet har nymålade väggar och golv, vilket ger rummet en fräsch och inbjudande känsla. Här finns gott om utrymme för både en bekväm vardagsrumsdel och en sovplats, perfekt för dig som vill ha flexibilitet och möjlighet att inreda efter dina behov.

Hallens smarta layout erbjuder generös förvaring i form av fyra garderober, så du kan hålla ordning på dina kläder och andra tillhörigheter. Du behöver aldrig oroa dig för att sakna utrymme för att organisera dina saker.

Badrummet är också nyrenoverat och utrustat med stilrena detaljer. Det gråa klinkergolvet och det vita kaklet skapar en modern och fräsch atmosfär. Här finns en dusch, toalett och ett praktiskt badrumskåp för att förvara alla dina badrumsartiklar. Dessutom är badrummet förberett för att enkelt installera en tvättmaskin.

Denna bostad erbjuder dig inte bara ett stilrent och modernt boende, utan också en fantastisk utsikt mot Karlatornet. Dess höga läge ger dig en känsla av avskildhet samtidigt som du kan njuta av Göteborgs skyline.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka denna fantastiska bostad med egna ögon. Välkommen hem till din drömbostad!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta