Välkommen till

Frödingsgatan 8H

Frödingsgatan 8H
1:a Strömmensberg

Välplanerad genomgångsetta med balkong

Välkommen till Frödingsgatan 8H! Här fås en perfekt planerad etta med söderbalkong belägen tre våningar upp i huset. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum, ett renoverat kök från 2019 och genomgående fina ytskikt. Lägenheten är belägen med högt och insynsskyddat läge med fönster i två väderstreck. Här bor du i en välskött och stabil förening i form av HSB Faxefjäll. Snabb inflytt möjlig!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Här välkomnas du in genom en ljus och luftig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt förvaring i en garderob. Här är väggarna vitmålade och på golvet ligger ett ljust trägolv i breda plank som löper tröskelfritt genom hela lägenheten. Från hallen nås en praktisk klädkammare för ytterligare förvaring.

Badrummet har vita helkaklade väggar och golvet täcks av en grå plastmatta. Tack vare ett fönster fås härligt ljus och vädringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med ett badkar, toalett, handfat med underliggande kommod, spegel samt ett vägghängt skåp.

Bostadens kök är stilrent renoverat år 2019 och består av vita, släta skåpsluckor, bänkskiva i ek och ovan den sitter ett vitt kakel i halvförband. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, spisfläkt, kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och en diskmaskin. Här är väggarna målade i en mjukt grön/grå ton. I köket fås plats för ett matbord med plats för minst fyra. Genom köksfönstret har du härlig utsikt ut över Östra Göteborg.

Vidare in i allrummet möts du av härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier mot söder. Rummet är lättmöblerat och här finns gott om plats för säng, sängbord, soffa, soffbord och tv-bänk. Väggarna är målade i vitt.
Från allrummet når du bostadens mysiga balkong som har sol under större delen av dagen.

Till bostaden hör ett källar- samt vindsförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Strömmensberg
Stadsdelen Strömmensberg, belägen i Göteborgs östra centrum, ligger på ett berg precis som namnet antyder. Härifrån får man en enastående vy över staden, hamninloppet och Vinga fyr. Via slingrande backar når man upp till höga funkishus i milda, gula toner som sträcker sig mot himlen och bildar områdets karaktäristiska silhuett. Bostadshusen omges av grönskande gårdar och omgivningar.

I kvarteren finns frisörer, caféer och trevliga närbutiker och i intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finner man ytterligare butiker och träningsställen. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner.

Vill man ge sig ut i vidsträckt natur ligger Göteborgs fina grönområde Delsjöreservatet på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Strömmensberg inbjuder till ett behagligt och ljust boende i Göteborgs östra centrum.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta