Välkommen till

Vidblicksgatan 9

Vidblicksgatan 9

Charmig och renoverad trea med högt i tak i solid förening

En riktig pärla med högt i tak, renoverat kök och badrum från 2018 med direkt närhet till föreningens gemensamma uteplats. Här kan du njuta av en härlig, ljus och rymlig lägenhet. Det lantliga köket och den praktiska köksön skapar en perfekt plats för social samvaro och matlagning. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad i en av Göteborgs mest attraktiva områden.

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Bostadens 83 kvm disponeras enligt följande:

Så fort man öppnar dörren känner man av lägenhetens lugn och vilket härligt ljusinsläpp lägenheten har. På första plan välkomnas du in en stor hall med bra förvaring, redan här ser man den smakfulla renoveringen som lägenheten genomgått de senaste åren.

På golvet ligger en vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i en behagliga toner. Till vänster möts man av det renoverade köket i lantlig stil. Härlig och social köksö som enkelt kan flyttas om så önskas. Köket går i en fin grå ton med handtag i mässing, bänkskiva i ek och ovan sitter ett kakel i vitt. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, gashäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin och en tvättmaskin. Alla bekvämligheter som kan önskas finns här.
Köket och badrummet genomgick en renovering år 2018.

Vardagsrummet är rymligt och ljust. Flera stora fönster skänker härligt ljus till rummet. Här ryms en stor soffa och på de platsbyggda hyllorna kan en tv och annan inredning placeras. Ett matbord för sex personer bjuder in till härliga middagar med familj och vänner.

Bostadens båda sovrum är stora och har båda bra förvaring. Det större rymmer en dubbelsäng och det mindre rymmer en enkelsäng och arbetshörna.

Badrummet är utrustad med dusch bakom glasdörrar handfat med kommod, spegel och ett platsbyggt skåp. Moderna och stilfulla kakel- och klinkerplattor i beige ton.

Denna lägenhet har fördelen av att ligga på markplan, vilket innebär att du får enkel tillgång utan att behöva gå i några trappor. Den lätta tillgången passar både familjer med barnvagnar och äldre personer som föredrar enklare åtkomst.

Området Johanneberg är känt för sin trevliga atmosfär och närhet till grönområden. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha nära till stadens puls. Med goda kommunikationsmöjligheter, närhet till affärer, restauranger och nöjesliv har du allt du behöver inom räckhåll.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta