Välkommen till

Trombongatan 4B

Trombongatan 4B
2:a Slottsberget Frölunda

Trivsamt boende i vacker miljö

Med sitt unika och natursköna stadsläge erbjuder denna bostad något utöver det vanliga. Byggnaden uppfördes 2015 och har en stilren arkitektur där bostäderna ligger inbäddade i vacker natur på en lugn och högt belägen återvändsgata med gångavstånd till både shopping, kulturhus samt kommunikationer. Bostaden ligger en trappa upp och har en modern planlösning och öppet mellan köket och vardagsrummet varifrån man når den fantastiska balkongen på ca 19 kvm. som ligger i västerläge, där en större del är inglasad och man kan avnjuta naturens årstidsskiftningar från första parkett. Förråd finns utanför lägenheten. Närliggande egen parkeringsplats samt fria gästparkeringar.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hall med gott om plats för ytterkläder och förvaring i garderober.
Öppet mellan kök och vardagsrum med den fantastiska balkongen i anslutning till vardagsrumsdelen.
Köksdelen har fina arbetsytor och bra förvaring. Mysigt fönster mot entrén. Inbyggnads ugn- och mikro, hel kyl- och frys. Plats för ett ordentligt matbord.
Vardagsrumsdelen har plats för soffgrupp och liten läshörna för den som vill.
Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Utgång till balkongen med en egen liten avdelning.
Från hallen finns en klädkammare med fönster som idag är inredd till ett litet arbetsrum.
Badrum med dusch, handdukstork och fönster. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Kakel på väggar och klinker på golvet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Frölunda
Bebyggelsen i Frölunda består till största del av flerfamiljshus. Höga hus som sträcker sig mot himlen, skapar Frölundas karaktäristiska siluett. Kring bostadshusen finns fina gårdar med prunkande rabatter och ståtliga träd.

Frölunda erbjuder mycket god service för de boende, både i de egna kvarteren och vid Frölunda torgs moderna köpcentrum. Frölunda Kulturhus, alldeles intill, är ett hus för alla sinnen och alla åldrar. Vill man få mer av stadsliv, ligger Göteborgs centrum på nära avstånd. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Familjehuset Trädet och Ungdomens hus 1200 kvadrat är två mötesplatser för familjer, barn och ungdomar.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. Ruddalens Idrottscentrum har bl.a. skrinnarbana, motionsslingor och bollplaner. I närheten av Frölunda Torg ligger flera träningsanläggningar. Vid Välen finns golfbana, bollplaner och baskethall.

Skogen och havet ligger på nära avstånd. Ruddalens stora grönområde inbjuder till promenader, utflykter och friluftsliv. Med cykel eller buss tar man sig lätt ner till Askimsvikens eller Näsets badplatser.

Frölunda inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta