Välkommen till

Spånkullen 11

Spånkullen 11
3:a Björkekärr

Stor trerummare med balkong i lugna Björkekärr

Välkomna till Spånkullen 11, boende för er över 50 år. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till grönområden så som Delsjön och Skatås. Boendet erbjuder stora sociala ytor och en fantastisk balkong i skönt läge. Två stora sovrum och ett stort badrum är några av det bättre bekvämligheterna med detta hem.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Du välkomnas in i en öppen hall med plats för avhängning samt ytterligare förvaring finns direkt intill entrén i garderober med spegelskjutdörrar.

Ett par steg in i bostaden kommer du till det första sovrummet. Här finns plats för stor dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Förvaring finns i garderober som sträcker sig längs en hel vägg. Härligt ljusinsläpp från ett fönster. På golvet ligger klassisk genomgående ekstavparkett och väggarna är tapetserade.

Vardagsrummet är stort och rymligt. Du kan både inreda med soffhörna samt matsalsbord med plats för flera personer. Från vardagsrummet når du den stora härliga balkongen. Här kan du njuta av sköna sommardagar. Här finns plats för både loungedel men även bord och stolar.

Köket är rymligt och kan inredas med frukostbord för flera personer. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, fläkt, ugn och stekhäll.

Vidare till bostadens andra sovrum som du likaså kan inreda med stor säng och tillhörande sängbord alternativt som ett kontor. Förvaring finner du i två garderober längs ena väggen.

Badrummet är stort och helkaklat. På golvet ligger grå klinker och väggarna kaklade. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin, handdukstork samt duschhörna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Björkekärr

Skogspromenader, friluftsliv och storstadspuls


Höga träd omgärdar husen i Björkekärr och bildar skyddande gröna tak och väggar. När området började byggas upp på 1950-talet fick bebyggelsen smälta in i den omgivande naturen och resultatet har blivit ett boende i en spännande mix av skog och storstad.
Bebyggelsen är varierad och består både av villaområden och låga flerfamiljshus.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av kultur, shopping, restauranger och nöjesställen. God närservice finns dock i de egna kvarteren. Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget har alla något av detta.

För barnfamiljen finns flera förskolor och två grundskolor, Rosendalsskolan samt Härlandatjärnskolan. Det finns också flera idrottsklubbar inom bl.a. innebandy, fotboll, tennis, handboll och ridsport. Kulturhuset Kåken i Härlanda är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café.

Björkekärr gränsar till det stora Delsjöreservatet. I vacker natur är vandringsleder, motionsslingor och badsjöar belägna. I området kring Skatås motionscentrum har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Björkekärrs trivsamma atmosfär, lummiga miljö och centrala läge inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs grönaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta