Välkommen till

Lagerströmsplatsen 4

Lagerströmsplatsen 4
2:a Olskroken

Rymlig tvåa i toppskick, högt belägen med härlig balkong och utsikt mot stan

Välkommen till denna rymliga och moderna tvårumslägenhet, belägen på våning fem av sex i en välskött fastighet. Lägenheten erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och fantastiska vyer. Från den rymliga balkongen som nås från sovrummet kan du njuta av den lugna atmosfären och blicka ut över den lummiga Gubberoparken, med grönska och natur som ger en avkopplande och fridfull känsla.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennieann.bergstrom@lundin.se.

När du går in i lägenheten välkomnas du av en rymlig och möblerbar hall med avhängningsmöjlighet och plats för en byrå. Från detta rum nås bostadens alla rum. Lägenheten har genomgående generös takhöjd om ca 270 cm vilket ger en känsla av rymd.

Ljust och luftigt vardagsrum som erbjuder en fantastisk vy mot stadens skyline. Varje dag bjuder på en unik vy. Detta vardagsrum blir verkligen det centrala rummet för sociala stunder där du kan duka långbord och ha middag med familj och vänner. Vardagsrummet rymmer även plats för en stor soffgrupp och TV-möbel. Bevarad fiskbensparkett i original pryder golvet och väggarna är helt nymålade och fräscha.

Köket är stilrent och modernt med en elegant grå färgpalett. Här finns gott om plats för matlagning och smart förvaring i både över och underskåp. Integrerade vitvaror och kombinerad kyl/frys i rostfritt. Vid fönstret finns plats för ett matbord.

Badrummet är renoverat år 2019 (kvalitetsdokument finns) med väldigt smakfulla val. Elegant klinkergolv i hexagonplattor pryder golvet och väggarna är kaklade i vitt kakel. Badrummet är utrustat med golvvärme. Här finns dusch med vikbara duschväggar och tvättmaskin.

Fridfullt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Via dubbeldörrarna nås den underbara balkongen som vetter mot den lugna och lummiga Gubberoparken. Balkongen ger plats för bord och stolar. Sovrummet har dessutom generös garderobsinredning och en dessutom en walk-in-closet.

Den här lägenheten har verkligen allt som behövs för att trivas, både den fantastiska utsikten i två väderstreck, rymden i alla rum, de vackra bevarade originaldetaljerna i en snygg kombination med modern estetik. Här bor du med den perfekta balansen mellan en kort promenad till stadens puls och närheten till naturens lugn. Gott om service, restauranger, gym och matbutiker runt hörnet.

Vänta inte för länge med att ta chansen att bo i denna drömliknande lägenhet med utsikt över både Gubberoparken och stadens silhuett. Varmt välkommen!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Olskroken
Torghandel, småstadscharm och storstadspuls
Olskroken är ett område med gamla anor. Idag blandas moderna bostadshus med 50-talsarkitektur och äldre byggnader. Kring Redbergsplatsen står vackra landshövdingehus samt den pampiga St. Paulikyrkan.

Vid Olskrokstorget pågår traditionell torghandel, här finns flera fiskebodar, blomsterförsäljare och annat smått och gott. Vid torget finns även butiker och matställen. Kommunikationerna i området är goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Redbergsskolan och Redbergsteatern har ett stort utbud av kurser, föredrag och föreställningar. I Härlanda Park ligger kulturhuset Kåken som rymmer bl.a. bibliotek, öppen förskola och café. Flera träningsanläggningar finns på nära avstånd.

Gröna oaser finner man exempelvis i Östra kyrkogårdens park, i Redbergsparken och i Delsjöreservatet. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Olskroken inbjuder till ett bekvämt och trivsamt boende i Göteborgs östra centrum. Här finns alla förutsättningar att trivas!