Välkommen till

Grafiska vägen 4C

Grafiska vägen 4C
3:a Södra Centrum

Nyproducerad gaveltrea med exklusiva materialval i skönt läge

Välkomna till denna nyproducerade trerummare med ljusinsläpp från två väderstreck och härlig balkong i söderläge. Här erbjuds en social planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband. Två stora sovrum och ett mycket fräscht badrum med tillval så som Bluetooth i kommod med mera. Köket som är från Marbodal går i en behaglig salviagrön kulör.

Välkomna att kontakta Benjamin för mer information!

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni kommer in i en inbjudande hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en garderob. Väggarna är målade i en ljusgrå kulör som är genomgående i hela bostaden. Färgkoden är NCS S 1502-Y. Och på golvet ligger mattlackad ekparkett.

Ett par steg in i bostaden möts ni av öppna sociala ytor med kök och vardagsrum i samband. I vardagsrummet finns fritt med plats för soffhörna med tillhörande möblemang och även plats för matsalsbord för flera personer. Här erbjuds härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt utgång till bostadens balkong i söderläge.

Köket är noga utvalt från Marbodals serie Malevik med salviagröna luckor, svarta handtag och laminatbänkskiva i Delaware Stone. Extra tillval har gjorts i form av diskho Intra Frame FR 60SX, köksblandare MORA samt stänkskyddet kakel Paris vit blank. Vitvarorna utgörs av induktionshäll, integrerad kyl och frys i full höjd, inbyggnadsmikro och inbyggnadsugn svart/rostfri samt diskmaskin.

Det större sovrummet har rymligt med plats för dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Förvaring hittar du i garderober med spegelskjutdörrar.

Bostadens mindre sovrum kan med enkelhet användas som barnrum med säng och skrivbordshörna alternativt kontor. Förvaringsmöjligheter finns i två garderober.

Ett mycket vackert helkaklat och noga utvalt badrum. På golvet ligger Kustgranit ljusgrå klinker och på väggarna Gryning vitgrå matt kakel. Inredningen består av handfat med kommod Grand Solid, Still grey, ljudsystem till kommod, spegel, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, väggskåp, takduschpaket Mora MMIX.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Södra Centrum
Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta