Välkommen till

Körkarlens gata 12

Körkarlens gata 12
2:a Backa

Rymlig bostad med inglasad balkong

En trevlig och välplanerad lägenhet med inglasad balkong i soligt västerläge. Här finner ni ett praktiskt kök med goda arbetsytor samt en given plats för matbord intill ett stort fönsterparti. Det luftiga vardagsrummet är en självklar plats för att samla nära och kära då det finns gott om plats för både matplats och soffgrupp. Här bor ni i lummiga områden med närhet till allt som kan tänkas behövas för att förenkla vardagen. Parkering ingår i avgiften och till lägenheten hör en inre reparationsfond om nästan 14 000kr.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen att kliva in en möblerbar hall med förvaringsmöjligheter i en garderob samt plats för avhängning av ytterkläder. Väggarna är målade och på golvet ligger trälaminat.

Vidare in finner ni bostadens luftiga vardagsrum. Ljusinsläppet är generöst tack vare ett stort fönsterparti samt utgång till balkong i västerläge. I vardagsrummet ryms med lätthet såväl soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Golvet pryds av ekparkett i holländsk läggning och väggarna är tapetserade.

Köket är smart planerat med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Matbordet har en given plats intill ett fönster. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt samt kyl och frys i fullhöjd. Väggarna är målade i vitt
och på golvet ligger laminat.

Sovrummet är rejält och ger utrymme för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt ex. kontorshörna. Här finns goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg med 5 garderober. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat.

De helkaklade badrummet går i vitt och grått, ett fönster bidrar till ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Inredningen består utav wc, handfatskommod, spegelskåp, duschhörna samt tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hisings Backa
Hisings Backa består av flera mindre områden såsom Brunnsbo, Backadalen och Backatorp.
Här bor man både nära Göteborgs centrum och vackra naturmiljöer.
Fram till 1960-talet låg främst bondgårdar i detta område som kallades ”Hisingens trädgård”. Idag består bebyggelsen av en god blandning av funktionella lägenhetskomplex, mysiga villa- och radhusområden och spännande nybyggnationer.

Hisings Backa erbjuder god närservice för de boende. Backaplan och Bäckebol ligger i närheten med flera köpcentrum och stormarknader. Selma Lagerlöfs Torg och området runtomkring står
inför en stor förändring med planerad om- och tillbyggnation. I den första etappen kommer det bland annat att byggas 800 nya bostäder, verksamhetslokaler, idrottshall samt torg- och parkstråk. På sikt planeras det för omkring 3000 nya bostäder. På Hisings Backa finner man även Sankt Jörgen Park Resort med spa- och konferenscenter och Sankt Jörgen Park Golf med sin vackra 18-hålsbana.

För barnfamiljer finns det gott om skolor att välja på, både kommunala och fristående. I stadsdelen finns flera aktiva idrottsföreningar inom exempelvis handboll, fotboll och innebandy. Möjligheter till motion hittar man bland annat vid Backavallens motionscentrum och Backa Röds näridrottsplats.

Vacker natur finns på nära avstånd och lummiga skogar bäddar in flera av bostadsområdena.
Omgivningarna kring Hökällan är exempel på gröna miljöer att vistas i och njuta av.

Hisings Backa inbjuder till ett bekvämt boende omgivet av vackra naturmiljöer nära storstadslivet, med goda kommunikationer till Göteborgs stadskärna. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta