Välkommen till

Kärnvedsgatan 65

Kärnvedsgatan 65
3:a Mölndal / Hills

Härlig trerummare på Hills med stor balkong i soligt västerläge

Lugnet som infinner sig vid ankomst till det naturnära och vackert belägna Hills är svårt att inte tycka om! Den här stilrena och socialt utformade trerummaren får ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och inreds i jordnära färgval där intrycket förstärks av den grönskande och rofyllda omgivningen. Den rymliga balkongen ligger i härligt västerläge. Området är som en oas omgiven av lummig skogsmiljö bland välklippta greener på Hills Golf & Sports Club och den moderna arkitekturen smälter in i landskapet. Här bosätter ni er i en avkopplande miljö som definitivt har förutsättningarna för att trivas! Nu går även buss 759 från området som smidigt tar dig till Mölndals centrum.

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 71 kvm disponeras enligt följande:

Hallen har bra förvaringsmöjligheter som utgörs av två garderober. De ljusa ytskikten kombineras fint till det gråa klinkergolvet som praktiskt ramar in hallen och sedan övergår till genomgående klassisk ekparkett som har en bomullsvit pigmentering.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inger en känsla av rymd med valmöjligheter till er inredning och disponeras efter sin sociala karaktär. Härifrån nås den härliga balkongen som blir ett med naturen, en utsökt tillgång under året!

Köket är från Marbodal och har sandfärgade släta skåpsluckor som dekoreras med svarta beslag. Praktisk utformning ger bra arbetsytor och här finns även gott om förvaring i över- och underskåp. Bänkskivan i kvartskomposit tillsammans med ett stänkskydd i samma utförande skapar ett stilrent och enhetligt intryck. Vitvarorna från Siemens utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn och mikro i ergonomisk höjd, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Sovrummen är till sin fördel placerade avskilt från sällskapsytorna, vilket upplevs privat och genomtänkt. Rummen inreds i ljusa toner som inger ett behagligt och harmoniskt intryck. Bra utformning som ger valmöjligheter i funktionen. Integrerad förvaring i det större sovrummet som utgörs av skjutdörrsgarderob och det mindre sovrummet har en garderob.

Badrummet inreds i stilrena och tidlösa färgval som utgörs av vitkaklade väggar som bryts av med kolfärgad klinker. Inredningen består av WC, golvvärme, duschhörna med raka dörrar i klarglas, handfat med kommod, spegelskåp och vägghängd skåpsförvaring med aluminium beslag. Det finns naturligtvis även en tvättsektion där tvättmaskin och torktumlare från Siemens är placerade under arbetsbänken i marmor med tillhörande skåpsförvaring ovanför. En frihet att slippa anpassa sin vardag efter tvättider. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hills
Skogspromenader, golfrundor & staden om hörnet
Välkommen till Mölndal Hills! Här i sydvästra Mölndal har ett helt nytt bostadsområde vuxit fram. I Hills Villastad bor du nära såväl Mölndals centrum som vacker natur, sjöar och vandringsleder. En av Sveriges bästa golfbanor finns även runt knuten i form av populära Hills Golf & Sports Club.

Goda kommunikationer till centrala Göteborg är en bonus. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta