Välkommen till

Grindstolpen 2

Grindstolpen 2
4:a Kungälv

Optimalt gavelradhus för barnfamiljen

Välkommen till ditt drömhem – ett gavelradhus om 110 kvm med perfekt planlösning, helt optimalt för en barnfamilj. Beläget i ett av Kungälvs mest eftertraktade och trygga område erbjuds nu detta hem där dina barn kan växa upp i en trygg miljö. Den privata trädgården erbjuder en idealisk plats för avkoppling och lek. Här kan du njuta av soliga grillkvällar och låta barnen springa fritt. På bostadens två våningar finner ni tre rymliga sovrum, två badrum, ett vardagsrum, en tvättstuga och ett stort kök.

Ett mycket trivsamt och familjärt område. Här kan du tryggt släppa ut dina barn för att leka i områdets lekparker. Du har närhet till naturen, samtidigt som centrum är inom gångavstånd. Läget är suveränt! I närheten erbjuds även upplysta motionsspår samt vackra promenadvägar längs med älven och i en lantlig miljö.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan

När du kliver in genom dörren välkomnas du av en rymlig och möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörrar. Praktiskt klinkergolv och ljusa väggar.

Det rymliga vardagsrummet har ett generöst fönsterparti som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här kan du inreda med både soffgrupp och matplats samt övrig inredning. Från vardagsrummet når du din privata trädgård som erbjuder en idealisk plats för avkoppling och lek. Här kan du njuta av soliga grillkvällar och låta dina barn springa fritt på gräsmattan som sträcker sig runt gaveln och ända till entrésidan.

Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Köksinredningen är i vitt med stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen inkluderar induktionshäll (Elektor Helios), kolfilterfläkt (Futurum), ugn (Elektor Helios), mikro (Panasonic), diskmaskin (Elektor Helios) samt kyl och frys i full höjd (Elektor Helios). Här finns plats för ett matbord där du kan njuta av trevliga middagar.

Intill köket finns den praktiska tvättstugan. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och varmvattenberedare. Här finns även hyllor för ytterligare förvaring. Väggarna är ljusa och golvet beklätt med en våtrumsmatta.

På nedre plan finns ett av bostadens badrum. Inredningen inkluderar wc, duschkabin, handfat, handsukstork och badrumsskåp. Väggarna har en våtrumstapet och vid duschdelen sitter kakel. Golvet är täckt med en plastmatta.

Övervåning

När du kommer upp till övervåningen möts du av en optimalt planerad våning med tre bra sovrum och ett stort badrum. En praktisk klädkammare är belägen intill hallen och erbjuder extra förvaringsutrymme.

Alla tre sovrum har plats för dubbelsängar och tillhörande möblemang. Två av sovrummen har varsin garderob. Golven är klädda med laminatgolv. Ett av sovrummen har ljusa väggar och en grön fondvägg, ett har ljusblå väggar samt en mörk fondvägg, och det sista har en ljusrandig tapet.

Badrummet på övervåningen har vita halvkaklade väggar samt en våtrumsmatta på golvet. Inredningen består av wc, handfat, badkar och ett spegelskåp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Karta