Välkommen till

Liedstrandsgatan 10

Liedstrandsgatan 10
3:a Lunden

Väldisponerad trea med sociala ytor & trevlig balkong

Välkomna till denna väldisponerade och sociala trea i populära Lunden. I denna bostad erbjuds ni stora sociala ytor, fullt utrustat kök, väl tilltagna sovrum samt modernt badrum med tvättavdelning och en gästtoalett. Som pricken över i:et har även bostaden en underbar inglasad balkong. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till bra kommunikationer och Danska vägen med dess utbud. I närområdet finns det stora grönområden och en mysig park samt bad såsom Härlanda Tjärn och Delsjön.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Vid entrén ligger praktisk grå klinker som övergår i ekparkett som är genomgående för lägenheten samt ljusa väggar.

Vidare in i lägenheten når ni det rymliga vardagsrummet med stora fönsterpartier i tre väderstreck och utgång till en härlig inglasad balkong. Inglasningen går lätt att skjuta åt sidan om så önskas. Här ryms både en soffhörna och matplats för större sällskap. Halvöppen planlösning mot köket vilket binder samman sällskapsytorna.

Välplanerat kök med köksinredning i vitt som kombineras med grå laminatbänkskiva och stänkskydd i vitt glas. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Lägenheten har två bra sovrum. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Det andra sovrummet passar perfekt både som sovrum och arbetsrum, härifrån nås även bostadens rymliga klädkammare. För er som önskar ytterligare ett sovrum kan lätt göra se alternativ planlösning.

Stort badrum med tidlösa materialval i mörkt klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp samt dusch med glasväggar. Här finns även tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk i vit laminat samt vita överskåp. I taket sitter infällda spotlights.

Lägenheten har även en gästtoalett. inredningen består av wc, handfatskommod samt spegel.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta