Välkommen till

Karin Boyes gata 11

Karin Boyes gata 11
2:a Prippska Tomten

Väldisponerad och ljus tvåa

Välkomna till Prippska tomten och denna välplanerade tvåa. Här erbjuds en genomtänkt bostad på våning fyra av fem med fantastiskt fint ljusflöde. Rymligt vardagsrum med plats för både en soffgrupp och matplats. Kök med goda förvaringsmöjligheter i både skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Sovrum med gott om plats för en dubbelsäng samt övrigt möblemang och från hallen nås bostadens praktiska klädkammare. Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening i populära och trivsamma Prippska Tomten i centrala Göteborg.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöbel. Väggarna är målade i vitt, vilket är genomgående för bostaden. Ni möts direkt av bostadens rymd och sociala planlösning.

Vidare in i lägenheten når ni vardagsrummet. Vardagsrummet är generöst till ytan och kan inredas med både en soffgrupp, matsalsbord samt övrig önskad inredning. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck vilket genererar ett trevligt ljus. I vardagsrummet finns även en trevlig fransk balkong.

Bostadens kök når ni genom en skjutdörr. Köket har inredning i vitt med bänkytor i vitt och rostfritt samt stänkskydd i ljust kakel. Den maskinella utrustningen består av keramikplattor, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl med frys.

Rymligt sovrum med ett härligt ljusflöde från ett generöst fönsterparti. Här finns gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt byrå. Goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober.

Stort badrum med vitt kakel med en rosa bård och plastmatta. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Prippska tomten
Prippska tomten är en miljö som andas både historia, nutid och framtid. Vid kanalen i den vackra gula tegelbyggnaden från 1800-talet, låg en gång Pripps Bryggerier. Vattnet i Vallgraven och Fattighusån var viktigt för de bryggerier och fabriker som fanns här i området.

Husen i området började uppföras i slutet av 1980-talet. Liksom bryggeribyggnaden går de i gula toner. Flera av gatorna är uppkallade efter personer som verkade i området.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Mataffärer, apotek, vårdmottagningar och träningsställen finns alldeles i närheten. Göteborgs stora utbud av shopping ligger ett stenkast bort. Evenemangsstråket går från Ulleviarenorna bort till Världskulturmuseet.

I stadsdelen finns gott om föreningar inom idrott, musik och kultur. För barnfamiljen finns många förskolor, grundskolor och gymnasier att välja mellan. För studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Bussar och spårvagn passerar alldeles utanför och det finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Gröna oaser finner man på de fina innergårdar som hör till många av bostadshusen. Prunkande planteringar och sköna uteplatser skapar vackra blickfång och härliga stunder utomhus. Alldeles intill ligger anrika Trädgårdsföreningen.

Prippska tomten inbjuder till ett centralt och bekvämt boende i klassisk Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta