Välkommen till

Doktor Lindhs Gata 1

Doktor Lindhs Gata 1
1,5:a Guldheden

Väldisponerad lägenhet med magisk utsikt, stor inglasad balkong och låg avgift

I en av Guldhedens lägst belånade bostadsrättsföreningar finner ni denna väldisponerade 1:a. Här kan man njuta av en nybyggd stor inglasad balkong näst högst upp i huset med panoramautsikt över takåsarna. Internet ingår i avgiften!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välplanerad och stilfullt renoverad lägenhet med gott om förvaringsmöjligheter, belägen i ett populärt studieområde. Direkt närhet till goda kommunikationer och grönskande omgivningar, centralt beläget i kärnan av Göteborgs city. Genomgående parkettgolv i ek samt tidlöst målade väggar.

Välkomnande entré med plats för avhängning till vänster och gott om förvaring i form av en rejäl skjutdörrs-garderob med speglar.

Halvkaklat badrum med klinkers på golv. Utrustat med wc-stol, handfat, dusch, väggfast skåp samt spegel med belysning.

Ett lättmöblerat allrum där du med lätthet får plats med både köksmöbel, soffgrupp och avskilt sovrum med skjutdörr. Fint, generöst tilltaget fönsterparti med fönsternisch i sten samt vacker utsikt över Göteborgs takåsar.

Fräscht kök från Ikea i matt vitt. Väldisponerat och gott om förvaring. Utrustat med varmluftsugn, mikro, keramikhäll, kombinerad kyl/frys, fläkt samt en integrerad diskmaskin. Från köket når man den trivsamma balkongen med vackert utsiktsläge.

Ett perfekt boende där det bara är att flytta in!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Guldheden
Guldheden är en trivsam stadsdel belägen på Göteborgs södra höjder med en byggnadsstil inspirerad av funktionalismen och folkhemstanken.

Guldheden har två vattentorn. Uppifrån det södra får man en hänförande utsikt över staden samt möjlighet till en fika i kaféet. Det norra rymmer idag studentbostäder. Sahlgrenska sjukhuset sätter prägel på stadsdelen, många är de doktorer och systrar som fått ge namn åt Guldhedens gator.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av butiker, restauranger och nöjesställen. I de egna kvarteren finns dock det mesta man behöver, vid Doktor Fries torg finns bl.a. mataffär, bibliotek, tandläkare och apotek.

Guldheden är en populär stadsdel för studenter och för barnfamiljen finns gott om skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar inom idrott, kultur och friluftsliv som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Träningsställen finns vid Mossens idrottsplats och Landala torg.

Trots Guldhedens täta bebyggelse, upplevs stadsdelen som mycket grön. Bostadshusen är inbäddade i lummig grönska och gårdarna mynnar ofta ut i små grönområden med gång- och cykelvägar. Vid Guldhedstorget på Norra Guldheden ligger Olssons trädgård. Änggårdskolonin, Botaniska trädgården och Slottsskogen är fler gröna oaser i närheten.

Guldheden inbjuder till ett centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta