Välkommen till

Nobelgatan 25C

Nobelgatan 25C
2,5:a Lunden

Väldisponerad 2,5:a med härlig balkong & vidsträckt utsikt

Välkommen till denna charmiga 2,5 rumslägenhet belägen högt upp i huset på Nobelgatan 25C i populära Lunden. Denna fräscha och välplanerade lägenhet erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö, perfekt för den som söker det optimala stadsboendet med både närhet till grönska och city. Här erbjuds en modern, ljus och smart planerad lägenhet med stora fönster som släpper in härligt ljus. Som pricken över i:et erbjuder denna lägenhet även en härlig balkong i trevligt söder läge med vidsträckt utsikt!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennieann.bergstrom@lundin.se.

Denna fina två och en halva med en yta på 68 kvadratmeter är den idealiska bostaden för dem med höga krav, tack vare sin utmärkta placering i vackra Lunden. Här erbjuds en modern, ljus och smart planerad lägenhet med stora fönster som släpper in härligt ljus.

Lägenheten ligger på våning fem av sex i huset, vilket ger en ostörd boendemiljö. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den rymliga balkongen som ligger i bästa läge för kvällssolen. Här kan du koppla av efter en lång dag och njuta av den vackra utsikten medan du avnjuter en måltid eller en kopp kaffe.

Inne i lägenheten finns rymliga rum. Vardagsrummet är socialt och lätt att möblera med plats för soffgrupp, TV och matbord. Belysning kan programmeras och styrs bekvämt med mobilen via ett Plejd system. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer en stor dubbelsäng samt inbyggd garderob och en walk in closet. Köket är modernt och fullt utrustat med alla bekvämligheter som krävs för att laga kulinariska mästerverk. Köksutrymmet är välplanerat med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns även köksö där du kan njuta av ditt morgonkaffe.
Badrummet är rymligt och stilrent, utrustat med dusch, toalett, handfat och spegelskåp. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Denna bekväma bostad har även utmärkta kommunikationsmöjligheter. En busshållplats finns bara några meter utanför dörren, där 60-bussen går. På en kort promenadavstånd ligger Redbergsplatsen med utmärkta kommunikationer till city, som tar endast ca 10 minuter att nå!

Sammanfattningsvis är denna 2,5 rumslägenhet på Nobelsgatan 25C en fantastisk möjlighet att bo i en fräsch och bekväm bostad med en rymlig balkong och kvällssol. Här kan du njuta av en hög standard och en trivsam boendemiljö i hjärtat av Göteborg. Kontakta oss gärna för att boka en visning och upptäcka allt detta hem har att erbjuda.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta