Välkommen till

Arvesgärde 7

Arvesgärde 7
1:a Tuve

Kvadratsmart hem med inglasad balkong i lummigt område

Näst högst upp i huset finner du denna mysiga etta där ytorna används på bästa sätt. Lägenheten har ett stilrent kök från 2018, lättmöblerat allrum, goda förvaringsmöjligheter samt stambytt helkaklat badrum. Generöst ljusinsläpp och stor inglasad balkong med fin utsikt som blir som ett extra rum under stora delar av året.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenhetens 37,5 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober där dörrarna är målade i en ljusgrå ton och har fina skålhandtag. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Lättmöblerat och rymligt allrum som kan inredas med soffa, matplats och säng. I taket sitter infällda spotlights. Allrummet har fint ljusinsläpp via både fönster och en fransk balkong men även utgång till en stor inglasad balkong med utsikt över omgivningarna.

Stilrent kök med köksinredning i vitt, arbetsytor i mörk trälaminat och vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt samt kyl med frys. Ett stort fönsterparti bidrar med rikligt ljusinsläpp.

Stambytt och renoverat badrum som har klassiska materialval med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna med rundade vikväggar i frostat glas.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Tuve Arvesgärde
I Tuve bor man bekvämt och stadsnära i vackra och vidsträckta naturmiljöer, bara 10 minuter från Göteborgs centrum. Bebyggelsen består av en blandning av flerbostadshus, villaområden och ett flertal radhusområden. De olika områdena förbinds med cykel- och gångvägar.

Tuve Torg har ett köpcentrum med bland annat apotek, matbutiker, blomsteraffär och frisör. Vid torget ligger även vårdcentral och Kulturpunkten med bibliotek och kulturskola.
Ett större utbud av stormarknader och affärer finner man vid Backaplan och i Bäckebol.

För barnfamiljer finns det gott om förskolor och grundskolor i området. Här finns också flera aktiva föreningar med verksamheter inom exempelvis tennis, fotboll, friidrott och innebandy. Stora möjligheter till motion och friluftsliv hittar man vid Tuvevallens motionscentral. Alldeles intill ligger Kättilsröds 4H-gård.

Här finns vacker natur på nära avstånd. Från Tuve har man direkt tillgång till Hisingsparken och dess vackra promenadstråk och motionsslingor. Sankt Jörgen Park erbjuder både rekreation och motion. Här finns golfbana, sportklubb, spa och restaurang. Havet nås på kort tid med bil eller buss. Om sommaren ligger badvikarna Lilleby och Sillvik närmast till hands.

Tuve inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta