Välkommen till

Kärnvedsgatan 39

Kärnvedsgatan 39
6:a Mölndal / Hills

Bostadsrättsparhus med allt man kan önska samt stor altan i soligt läge

Nyproducerat 2020 finner ni detta stilrena bostadsrättsparhus med ett av de bästa lägena i området och magisk lummig utsikt blir detta svårslaget! Här erbjuds hög standard med moderna materialval i hela huset. Huset har två badrum, tre till fyra sovrum, allrum, tvättstuga samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Altanen ligger i ett grönskande och soldränkt läge där många härliga sommardagar kan spenderas!

Här i Hills Villastad bor man med naturen som närmsta granne och Hills golfklubb endast ett golfslag ifrån. Ett fantastiskt omtyckt och barnvänligt område med vackert landskap, golfbana, gärdsgårdar, slingrande stigar och Hills Park med bland annat en spegeldamm och närhet till Sandsjöbacka naturreservat. Härifrån har du nära till skog och badsjöar. På Hills Golf & Sports Club finns en av Sveriges finaste golfanläggningar. Utöver detta finns självklart gym och banor för padeltennis. Buss 759 från området som tar dig till Mölndals centrum.

Varmt välkommen till ett toppmodernt parhus i ett naturnära område!

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 130 kvm disponeras enligt följande:

Bostaden erbjuder en stor och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder. Öppen planlösning mot kök och vardagsrum. På golvet ligger fint klinker och väggarna är målade i vitt. Direkt ifrån hallen nås badrummet som är smakfullt inrett. Kakel i vitt och klinker i grått och här erbjuds dusch med vikbara dörrar, toalett, kommod med förvaring, spegel med belysning samt golvvärme. Intill badrummet med separat ingång, når man tvättstugan med gott om förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin och torktumlare.

Köket öppnar upp i en fantastisk fin atmosfär med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket från Marbodal är vitt och är fullt utrustat med diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ångugn, mikro, kyl och frys. (Siemens). Köket är välplanerat med båda planering och färgval, där det även erbjuds en rejäl köksö. Matbordet har sin givna plats intill fönsterna som rymmer plats åt sex personer. Med en öppen vy mot vardagsrummet känns rummet fantastiskt rymligt och har väldigt fina sällskapsytor. Vardagsrummet erbjuder plats åt en stor soffgrupp, tv-bord och tv-bänk. Härifrån nås även husets underbara altan i soldränkt läge och naturen precis utanför som även erbjuder en helt magisk utsikt över grönområdena! En mysig trädgård med lummig grönska bara några meter ifrån tomtgränsen och en plats för både trevliga grillkvällar och lata sommardagar. Här har man valt att bygga ut altanen.

På övre plan möts man först av ett trevligt allrum, som passar perfekt som ett tv-rum för äldre barn. Till vänster når man sedan de två mindre sovrummen som passar som barnrum eller kontor. Här finns gott plats för säng, skrivbord samt ytterligare möblemang om detta önskas.

På andra sidan finner vi husets största sovrum. Gott om plats finns för en dubbelsäng samt sängbord. Här finns även en klädkammare med väldigt bra förvaringsmöjligheter.

Badrummet på övre plan har inretts med kakel i vitt och klinker i grått . Stor dusch med vikbara glasdörrar, toalett, kommod och spegelskåp med förvaring. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hills
Skogspromenader, golfrundor & staden om hörnet
Välkommen till Mölndal Hills! Här i sydvästra Mölndal har ett helt nytt bostadsområde vuxit fram. I Hills Villastad bor du nära såväl Mölndals centrum som vacker natur, sjöar och vandringsleder. En av Sveriges bästa golfbanor finns även runt knuten i form av populära Hills Golf & Sports Club.

Goda kommunikationer till centrala Göteborg är en bonus. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta