Välkommen till

Mattssonsliden 16

Mattssonsliden 16
2:a Masthugget

Kvadratsmart citylägenhet med fantastisk utsikt i omtyckta Brf Masthugget

I populära Masthugget ligger denna kvadratsmarta citylägenhet om 45,5 kvm som har fantastisk utsikt över älven och Norra Älvstranden. Här kan man njuta av fina solnedgångar och följa Stenabåtarnas färd. Optimalt planerad med vardagsrum och kök i social öppen planlösning och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring. Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera.

Här bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer, gym och trevlig shopping. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 61 som stannar alldeles i närheten av huset.

Välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob med överskåp. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket och ett generöst fönsterparti som bidrar med rikligt ljusinsläpp och utsikt ner mot älven och Norra Älvstranden. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i en ljus mjuk beige färg.

Bra planerat arbetskök med gott om förvaring. Köksinredning från Ikea i vitt kombineras med nyslipade bänkytor i ek och vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av en induktionsspis och varmluftsugn, en fläkt samt en kyl med frys. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt arbetshörna eller byrå. Förvaringslösning i form av Pax-garderob, enkelt att bygga som man själv önskar, längs ena väggen. Golvet kläs av ekparkett och väggarna har en beige färg som harmoniserar rummet. Stort fönster med insynsskyddat läge och fri utsikt mot älven, Karlatornet och Norra Älvstranden.

Badrummet har ljusgrått klinkergolv och kaklade väggar i en vit ton. Inredningen består av wc, handfat, spegel, väggskåp och badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta