Välkommen till

Skolgatan 7B

Skolgatan 7B
3:a Haga

Trivsam lägenhet med rofyllt läge mitt i stan

I gemytliga Haga och en våning upp i huset ligger denna trivsamma trea med fin och luftig planlösning. Generösa rum, ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt härlig balkong mot den vackra innergården med eftermiddagssol och vacker grönska. Här bor ni i en stabil HSB-förening med fler bekvämligheter så som gym, föreningslokal, gästrum, snickerboa, relaxavdelning samt en underbar gård. Perfekt läge med närhet till både stadspuls och naturområden!

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Stor hall med både garderober med skjutdörrar och klädkammare. Klinker på golvet.

Trivsamt kök med fint ljusinsläpp och utgång till lägenhetens härliga balkong som har ett suveränt läge med eftermiddagssol och utsikt över innergården. Köket har fina arbetsytor och bra förvaring. I köket ryms en matplats för fyra till sex personer.

Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och mysig läshörna eller matsalsbord för den som vill. Nylagd ekparkett på golvet.

Rofyllt sovrum mot gården med fint ljusinsläpp. Här finns gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt riktigt bra förvaringsmöjligheter i en generös platsbyggd skjutdörrsgarderob. Ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring som vetter mot den lugna gatan.

Stort badrum med dusch och härligt dagsljus. Tvättmaskin, torkskåp och tvättho.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Haga
Haga är en stadsdel med stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta. Bebyggelsen består av gamla restaurerade landshövding¬ehus och tegelhus från 1800-talet och början av 1900-talet tillsammans med moderna bostäder, byggda delvis i samma stil.

Haga Nygata är områdets huvudgata och kantas av mysiga och personliga butiker och matställen. Gågatan är, liksom många av Hagas gator, belagd med gatsten. Liten Karin, Haga Trätoffelfabrik och kaféer som serverar gigantiska kanelbullar är några typiska Haga- företeelser. Under året ordnas olika arrangemang som t.ex. Bondens marknad och en klassisk julmarknad. Hagabadet ryms i anrika Ren¬strömska badet och är ett hus för alla sinnen.

Haga är en stadsdel för alla åldrar. För barnfamiljen finns gott om skolor att välja mellan och för studen¬ten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter. Här finns allt på nära håll; vårdmottagningar, apotek, mataffärer och träningsställen.

Här finns flera sköna, gröna oaser i närheten. Haga kyrkoplan, Botaniska trädgården och Slottsskogen ligger alla på nära avstånd. En kort promenad eller cykeltur leder ner till Södra Älvstranden och Göte¬borgs hamnmiljö.

I Haga lever man ett rikt storstadsliv i unik och mysig Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta