Välkommen till

Lundbygatan 7C

Lundbygatan 7C
2:a Övre Eriksberg

Topprenoverad med inglasad söderbalkong i lågt belånad BRF

Välkommen till denna fantastiska 2:a på Lundbygatan 7C, en bostad som erbjuder dig en enastående kombination av modern komfort och bekvämlighet. Denna lägenhet har genomgått en omfattande renovering där bland annat väggen mellan kök/vardagsrum öppnats upp. Bostaden har nu en inredning som kommer att imponera på dig från första ögonblicket. Köket är modernt och fullt utrustat med de senaste apparaterna och har en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket gör det till en idealisk plats för underhållning och samvaro.

Med en öppen planlösning välkomnas man med en ljus och rymlig atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd och öppenhet.

Belägen i ett högt läge erbjuder lägenheten en imponerande utsikt över omgivningen och ger dig en privat och fridfull tillflyktsort i staden. En av höjdpunkterna i denna bostad är den soliga söderbalkongen, perfekt för att koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller för att njuta av de varma sommarkvällarna. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och erbjuder en underbar plats att njuta av frisk luft och solsken.

Föreningen är mycket solid med god ekonomi. De har precis sålt två lägenheter som kommer inbringa ca. 3 MSEK till kassan år 2024. Någon planerad avgiftshöjning föreligger inte och nettoskulden är mycket låg.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

BeskrivningLägenheten disponeras enligt följande:

Hall: Mattlackad fiskbensparkett från 2017, väggarna går i vitt. Gott om plats för avhängning.

Vardagsrum: Samma golv sträcker sig in i både vardagsrum och kök. Trivsam yta med utgång till lägenhetens inglasade balkong i söderläge. Väggarna går i varmgrå ton.

Kök: Elegant renoverat kök från Ikea. Köket renoverades 2017 med ljusgråa fronter och bänkskiva i svart laminat. Stänkskyddet ovan är vitt kakel. Vitvarorna är från Siemens och består av induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys och diskmaskin. Diskho från Franke och blandare från Hans Grohe.

Sovrum: Tack vare den ombyggnad som gjordes 2017 vann sovrummet en klädkammare. Utöver denna goda förvaringsmöjlighet finns det en dubbelgarderob. Plats för dubbelsäng. Ekparkett på golvet och väggarna går i varmgrå ton.

Badrum: Marmorimitationsklinker och duschhörna i marmor. En fondvägg matchar golvet, övriga går i vitt. Högskåp från Ikea, blandare och dusch från Hans Grohe. Även badrummet renoverades 2017.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Övre Eriksberg
Vackra omgivningar, historia och staden runt hörnet
Välkommen till populära Övre Eriksberg! Här möts historia och framtid
i en skön harmoni. Området i stort präglas av expansion och framåtanda och här erbjuds ett stort utbud av skolor, kultur- och föreningsliv samt affärsverksamheter. Fina grönområden finns inom bekvämt avstånd, liksom den härliga kajpromenaden vid Eriksberg och Sannegården.

Trevliga restauranger, caféer och butiker finns det gott om och till Eriksbergs köpcentrum är det gångavstånd. Inom nära håll ligger även Lundbybadet och Rambergsvallen, två fina motions- och idrotts- anläggningar. Kommunikationerna till och från området är mycket goda med flera busslinjer och täta avgångar. Med stombuss 16 tar det ca 12 minuter in till centrala Göteborg.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta