Välkommen till

Kamomillvägen 48

Kamomillvägen 48
4:a Hildedal

Inglasad balkong mot väst

Välkommen till en rymlig 4-rumslägenhet i Hildedal. Här erbjuds en perfekt kombination av modern komfort och praktiskt boende. Belägen utan insyn och fint renoverad, utstrålar denna bostad en atmosfär av elegans och trivsel.
En av höjdpunkterna i denna bostad är den inglasade balkongen som vetter mot väst. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen med utsikt över omgivningarna. Balkongen är en perfekt plats för avkoppling eller att umgås med vänner och familj under alla årstider.

Fräscha ytskikt och kök där luckorna lackerats om. Badrummet är elegant inrett med moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger högst upp i huset, vilket ger dig en tyst och privat boendemiljö. Här finns också hiss för enkel tillgång till lägenheten. Tack vare vån 3/3 får man även en extra hög takhöjd vilket skapar en känsla av rymd samtidigt som det bidrar med ett ökat ljusinsläpp.

Parkering ingår i avgiften.

Hildedal är en populär stadsdel som erbjuder närhet till grönområden, skolor, och bra kommunikationer. Det är ett perfekt område för familjer och aktiva personer som vill ha allt inom räckhåll.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hisingen Hildedal

Kajpromenader, storstadsliv och vacker natur


Välkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.
Karta