Välkommen till

Lodjursstråket 1

Lodjursstråket 1
1:a Karlatornet

Väldisponerad etta med fantastisk utsikt på vån 25 i Göteborgs första skyskrapa

Välkomna till denna fantastiska etta i Nordens högsta och Göteborgs första skyskrapa! På våning 25 i Karlatornet med fantastisk utsikt över Göteborg ligger denna väldisponerade lägenhet som snart kan bli din. Ett boende som präglas av stilrena och lyxiga materialval med en tanke bakom varje detalj. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice eller boka städning. I huset kommer även finnas gym, kylrum i entréplan för matleverans, spa och restaurang. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en hänförande utsikt! Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med goda förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober med släta luckor i ljusgrått. På golvet ligger vitlaserad parkett och väggarna är ljusa vilket båda är genomgående för bostaden. I taket sitter infällda spotlights.

Vidare in i bostaden möts ni av det ljusa och luftiga allrummet i kombination med kök. Rummet kan inredas med soffa, matbord samt säng. Ett stort öppningsbart fönsterparti som sträcker sig från golv till tak bidrar med underbart ljusinsläpp.

Köket har köksinredning i ljusgrått med släta luckor med greppspår, bänkskiva och stänkskydd i en ljus färg. Den maskinella utrustningen är från Electrolux och består av induktionshäll, fläkt, ugn och integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys.

Helkaklat badrum ljust kakel i 60*30 stående rak sättning och ljust klinker i 30*30 samt 10*10 i dusch delen. Inredningen består av wc, handfat med handuksstång under, spegelskåp med belysning nedtill, handdukstork, dusch med taksil och väggar i klarglas samt kombimaskin från Electrolux. I badrummet finns även förvaringsmöjligheter i ett badrumsskåp. Infällda spotlights i taket.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lindholmen
På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta