Välkommen till

Norra Skeppspromenaden 5 lgh 1601

Norra Skeppspromenaden 5 lgh 1601
3:a Eriksberg

Högt upp med två balkonger

Välkommen till detta modernt utformade och välskötta boende på Norra Skeppspromenaden, beläget på det eftertraktade området Eriksberg. Denna ljusa och rymliga 3:a erbjuder hela två balkonger, varav den ena är inglasad. Den inglasade balkongen ger dig möjligheten att njuta av utomhuslivet även under kyligare månader och fungerar som ett extra rum där du kan koppla av och umgås med vänner och familj. Båda balkongerna har en optimal position för solsken under olika delar av dagen och erbjuder en härlig utsikt över området.

Denna bostad är belägen högt upp i huset, vilket ger en känsla av avskildhet och lugn. Bostadsrättsföreningen Fyrtornen är välskött och stabil, vilket ger dig en trygg och bekymmersfri boendesituation. Föreningen har god ekonomi och sköter om underhållet av fastigheten på ett utmärkt sätt.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Vid entrén ligger ekparkett, denna löper sedan vidare genom hela bostaden. Köket ligger till höger och har vit skåpsinredning från Myresjö med ekbänkskivor och ett vitt kakel ovan dessa. Ugnen är inbyggd i arbetshöjd och ovan denna är den inbyggda mikron placerad. Köket är även utrustat med hel kyl och frys samt diskmaskin. Matplatsen badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig känsla till båda rummen. Från vardagsrummet har man utgång till den härliga inglasade balkongen. Båda sovrummen är väl tilltagna en walk in closet finns i anslutning utanför. Det ena sovrummet erbjuder dessutom lyxen av en balkong.

Badrummet har kakel och klinker i ljusa nyanser och det högt placerade fönster skänker naturligt ljus till rummet. Tvättavdelningen rymmer en tvättmaskin plats finns även för torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Har tvätthögen vuxit alltför mycket så finns det även en gemensam tvättstuga. Även en gästtoalett finns i hallen utanför.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Eriksberg
På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta