Välkommen till

Brunnehagen 9

Brunnehagen 9
2:a Tuve

Genomgångslägenhet med inglasad söderbalkong

Med bekvämt läge en trappa upp i huset ligger denna välplanerade tvåa med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och inglasad gårdsbalkong i soldränkt söderläge. Lägenheten har nyligen renoverats med uppfräschat kök och målning av väggar och tak. I samband med detta byttes även garderoberna i hallen ut. Badrummet är totalrenoverat 2013 i samband med föreningens stambyte. Stort sovrum samt bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Ett lugnt och insynsskyddat läge i ett expansivt område!

Brunnehagen ligger med behagligt gångavstånd till vardaglig service vid Tuve torg och området runt omkring som är i en stor expansionsfas. I början av 2020 kommer även ett gym att invigas. Goda kommunikationer med stombuss 17 som tar er in till centrala stan på cirka 20 minuter. För den sportintresserade finns det en hel del att välja på som till exempel tennis, bågskytte, golf, ishall och mycket mer. Härliga grönområden finns i omtyckta Hisingsparken, Slätta Damm eller Hökälla naturområde.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. Direkt till vänster finns en dubbelgarderob och vidare in finns ytterligare ett garderobsparti. På golvet ligger grafitstensliknande vinylplattor som är både trendiga och slitstarka. Lägenheten har ledljusdimmers i alla rum förutom badrummet.

Välplanerat kök med gott om förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och utrymme för större middagssällskap. Köksinredning med ljusa luckor och vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spis med induktionshäll och ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl med frys. Samma golv pryder köket som i hallen.

Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp som kan inredas med soffgrupp och matsalsbord. Ekparkett och väggar målade i en grå nyans.

Lägenhetens sovrum är rymligt och har plats för dubbelsäng samt arbetshörna, byrå eller garderober. Generöst fönsterparti längs ena väggen samt utgång till den inglasade balkongen i soldränkt söderläge.

Helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2013. Grått klinkergolv och vita väggar med fondpartier i grå stavmosaik. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork, duschhörna med rundade vikdörrar i glas samt frontmatad tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Tuve
I Tuve bor man bekvämt och stadsnära i vackra och vidsträckta naturmiljöer, bara 10 minuter från Göteborgs centrum. Bebyggelsen består av en blandning av flerbostadshus, villaområden och ett flertal radhusområden. De olika områdena förbinds med cykel- och gångvägar.

Tuve Torg har ett köpcentrum med bland annat apotek, matbutiker, blomsteraffär och frisör. Vid torget ligger även vårdcentral och Kulturpunkten med bibliotek och kulturskola.
Ett större utbud av stormarknader och affärer finner man vid Backaplan och i Bäckebol.

För barnfamiljer finns det gott om förskolor och grundskolor i området. Här finns också flera aktiva föreningar med verksamheter inom exempelvis tennis, fotboll, friidrott och innebandy. Stora möjligheter till motion och friluftsliv hittar man vid Tuvevallens motionscentral. Alldeles intill ligger Kättilsröds 4H-gård.

Här finns vacker natur på nära avstånd. Från Tuve har man direkt tillgång till Hisingsparken och dess vackra promenadstråk och motionsslingor. Sankt Jörgen Park erbjuder både rekreation och motion. Här finns golfbana, sportklubb, spa och restaurang. Havet nås på kort tid med bil eller buss. Om sommaren ligger badvikarna Lilleby och Sillvik närmast till hands.

Tuve inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta