Välkommen till

Anders Zornsgatan 23E

Anders Zornsgatan 23E
2:a Örgryte Bö

Gavellägenhet med balkong och generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier

Välkomna till denna välplanerade och ljusa tvåa i trevliga Örgryte. Möjlighet till öppen planlösning mellan kök/vardagsrum (se alt. planlösning). Eftertraktat gavelläge med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt en rymlig balkong med plats för loungegrupp. Härliga sociala ytor som bjuder in till trevligt umgänge med familj och vänner. Här erbjuds ni en bostad med harmonisk atmosfär och närhet till grönområden. Med endast tio minuter från stadens puls blir detta hem den perfekta kombinationen av stadsliv och lugn oas.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren välkomnas ni in i hallen med plats för fri avhängning. Golvet kläs av parkett och väggarna är har en ljus färg vilket är genomgående för lägenheten.

Generöst vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från två stora fönster i två olika väderstreck. Rummet kan inredas med både soffgrupp, matbord samt övrig inredning. Golvet kläs av vacker fiskbensparkett. Från vardagsrummet når ni även lägenhetens trevliga balkong.

Väldisponerat kök med köksinredning i vitt kombinerat med stänkskydd i svart kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl med frys. Här finns plats för ett mindre matbord med stolar.

Sovrum med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Sovrummet kan inredas med dubbelsäng samt tillhörande inredning. Ett trevligt fönster bidrar med härligt ljus. På golvet ligger vacker fiskbensparkett.

Badrum med vitt och blått kakel på väggarna samt plastmatta i en ljus färg på golvet. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan samt duschkabin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Bö

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta