Välkommen till

Kobergsgatan 28

Kobergsgatan 28
2:a Strömmensberg

Modern tvåa med underbar söderbalkong

Välkomna mysiga Strömmensberg och denna moderna tvåa! Här erbjuds ni en genomtänkt lägenhet renoverad 2019 med välvalda materialval. Som pricken över i:et har lägenheten även en underbar söderbalkong där ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Lägenheten bjuder även på trevliga attribut som fiskbensparkett i original i vardagsrummet samt fönster i två väderstreck.

Här bor ni på en lugn återvändsgata med närhet till allt som kan önskas så som butiker, caféer, restauranger. Dessutom bor ni med närhet till både vackra Delsjöområdet, Härlanda Tjärn och Skatås samt även med närhet till smidig kollektivtrafik som snabbt tar dig in till city.

Trivsam förening med stabil ekonomi och trevliga gemensamma utrymmen såsom en mysig gemensam innergård med gräsytor, grillmöjligheter och lekplats. I föreningen finns även bastu, hobbyrum, pingisrum samt motionsrum.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av den rymliga hallen med plats för fri avhängning. Hallens golv kläs av stavparkett och väggarna är målade i ljusgrått.

Välplanerat kök renoverat 2019 med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Köksinredningen är från Ikea i grått kombinerat med bänkytor i askfaner samt stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen är från Ikea och utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Vid fönstret finns plats för ett mindre matbord. I köket finns ett ljust laminatgolv och väggarna är målade i en gråbeige nyans.

Vardagsrummet passar perfekt för trevligt umgänge med familj och vänner med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni lägenhetens underbara balkong som vetter mot söder. På balkongen kan ni njuta av solen från morgon till kväll. Golvet kläs av vacker fiskbensparkett i original och väggarna är målade i en ljusgrå färg.

Bostadens sovrum kan inredas med dubbelsäng och tillhörande sängbord. Sovrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter i två rymliga garderober. Ett stort fönster bidrar till ett härligt ljusinsläpp. På golvet finner ni ett ljust laminatgolv och väggarna har en rofylld blå färg.

Helkaklat badrum renoverat 2019 med vitt kakel på väggarna och ljust klinker på golvet med underliggande golvvärme. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch med taksil. I taket sitter dimbara spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Strömmensberg
Stadsdelen Strömmensberg, belägen i Göteborgs östra centrum, ligger på ett berg precis som namnet antyder. Härifrån får man en enastående vy över staden, hamninloppet och Vinga fyr. Via slingrande backar når man upp till höga funkishus i milda, gula toner som sträcker sig mot himlen och bildar områdets karaktäristiska silhuett. Bostadshusen omges av grönskande gårdar och omgivningar.

I kvarteren finns frisörer, caféer och trevliga närbutiker och i intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finner man ytterligare butiker och träningsställen. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner.

Vill man ge sig ut i vidsträckt natur ligger Göteborgs fina grönområde Delsjöreservatet på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Strömmensberg inbjuder till ett behagligt och ljust boende i Göteborgs östra centrum.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta