Välkommen till

Badvädersgatan 13

Badvädersgatan 13
2:a Biskopsgården

Välplanerad tvåa med en inglasad balkong

Välkomna in i en ljust och trevligt hem. På våning 4 finner ni denna lägenhet som med lite kärlek kan bli en dröm, ett visst renoveringsbehov föreligger. I det luftiga vardagsrummet finns det gott om social plats för både soffgrupp och matsalsbord. Härifrån når ni den inglasade balkongen som erbjuder ett härligt ljusinsläpp med harmonisk utsikt över grönska. Här bor ni i en välskött förening med låg avgift. Gården är välskött och har grill, utemöbler och lekplats.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hall
Rymlig hall med avhängningplats för ytterkläder direkt till vänster när du kommer in.

Badrum
Badrummet ligger till höger när du kommer in i hallen. Här är det helkaklat klinker på golv. Här finns duschhörna, wc, handfat, badrumsskåp och handtork.

Sovrum
Sovrummet som nås ifrån hallen är väl tilltaget. Här får du plats med en rejäl dubbelsäng samt arbetshörna.

Vardagsrum
Vardagsrummet är ljust och golvet består av fiskbensparkett. Här får du plats med både soffgrupp och en matsalsdel. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som erbjuder ett läge med många soltimmar, här kan du sitta året om.

Köket
Kök med välplanerad köksinredning och bra förvaring samt arbetsytor. Köket är utrustat med spis, ugn, fläktkåpa samt kyl och frys. Ljus och trevlig matplats invid fönstret.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Biskopsgården

Kajpromenader, storstadsliv och vacker natur


Biskopsgården är en naturskön citynära förort till Göteborg som till största del bebyggdes under 1950-1960 talet. Området är uppbyggt kring tre större torg; Friskväderstorget, Vårväderstorget och Länsmanstorget. Bebyggelsen är till stor del belägen i höglänt terräng och många bostäder har vidsträckt utsikt över staden i öster eller skärgården i väster. Biskopsgården är känt för sina fina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen kring Store Vette. Biskopsgården ligger ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg och nås med flera spårvagnslinjer. I området finns ett rikt föreningsliv samt flera förskolor och grundskolor i årskurs F-9. Biskopsgården har en mångfald av kultur och språk vilket utmärker stadsdelen.
Karta