Välkommen till

Resliden 24B

Resliden 24B
2:a Billdal

Härlig uteplats med västerläge

Denna charmiga lägenhet erbjuder en lockande öppen planlösning, perfekt för social samvaro. Högklassigt boende med Ballingslövskök som byggdes 2017 i en förening som är skuldfri och stabil där värme, vatten, bredband och parkering ingår i den låga månadsavgiften. Lägenheten har en totalyta på 84,6 kvm och boarea är 70,3 kvm och biarea 14,3 kvm.
Den generösa och avskilda uteplatsen har ett västerläge med mycket sol och är en oas för avkoppling och underbara utomhusstunder.
Omtyckt och havsnära område i en lugn och trivsam villamiljö. Nya Hovås ligger inom gångavstånd, Skintebo hamn och Amundön ligger en promenad bort. Området bjuder även på förskola, skola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, fotbollsplan, ishall och gym.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen in i denna fina lägenhet med stor uteplats i soligt läge.
Denna lägenhet är bekvämt belägen i husets sluttningsvåning och har skön golvvärme.

Vid entrén har man ett smakfullt klinkergolv som övergår i en mattlackad ekparkett i hela lägenheten. Infällda spotlights i tak.
Gott om plats för att hänga ytterkläder finns i separat del vid kapprummet.

Vidare har men ett härligt vardagsrum och kök i en öppen planlösning med stora fönsterpartier mot den trevliga uteplatsen.
Ballingslövskök med luckor i vitt och kakel ovan arbetsbänkar i blankpolerad granit. Infällda spotlights i tak.

Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv. Duschplats med svängbara dörrar, kommod med handfat, handdukstork och toalett. Praktisk tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Infällda spotlights i tak.

Ett behagligt sovrum med klädkammardel i direkt anslutning. Innanför klädkammare har man av förrådet lagt ett parkettgolv och inrett som gästrum/arbetsrum.

Lägenhetens boarea är 70,3 och biarea 14,3, totalt 84,6 kvm.Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Billdal

Blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Kodakhuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande. Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta