Välkommen till

Mölndalsvägen 87B

Mölndalsvägen 87B
1:a Johanneberg / Almedal

Gavelstudio med industrikänsla och härlig utsikt

Välkommen till en modern studiolägenhet i det växande området kring Mölndalsvägen. Lägenheten stod klar under 2018 och håller därmed en hög standard.

Genomgånde i lägenheten återfinns dimbara spotlights, svarta golvlister och strömbrytare som bryter mot de ljusa väggarna och golvets ljusgrå nyans. Fullstort kök trots lägenhetens storlek, bluetooth högtalare i badrummet, goda förvaringsmöjligheter samt ett djupt burspråk som adderar karaktär till bostaden. Gavelläget ger dig även en långsträckt vy över Mölndalsvägen och Mölndalsån.

Som boende i föreningen har du tillgång till en gemensam tvättlounge, ett garage med parkeringsplatser, en takterrass med vidsträckta vyer över staden samt ett eget förråd som nås på samma våningsplan som bostaden. Lyx blandat med compact living helt enkelt!

Ett bekvämt boende med mataffärer, så som Willys och ICA Maxi, gym, bageri och kommunikationer inom gångavstånd. I samma byggnad ligger även en uppskattad lokal restaurang. Perfekt läge för den som vill ha närhet till vackra grönområden och mysiga promenadstråk men samtidigt vara några minuter från stadspulsen och Göteborgs innerstad.

Varmt välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörrar i spegelglas. Lägenheten har genomgående vitpigmenterad askparkett tillsammans med målade väggar i beigea toner.

Härliga sociala ytor med kök, vardagsrum och sovalkov i öppen planlösning. Här kan man inreda med soffa och matplats samt en säng i sovalkoven. Fint ljusinsläpp från ett fönsterparti med vidsträckt utsikt.

Köket kommer från Marbodal och har ljusgråa köksluckor som kombineras med en laminatbänkskiva och stänkskydd i mattsvart. Vitvarorna består av induktionshäll, frånluftsfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från Futurum.

Modernt badrum med samma ljusgråa ton på både kakel och klinker. Inredningen består av wc, vitlackad handfatskommod, spegelskåp, duschhörna med vikvägg i glas samt både hand- och takdusch. I badrummet finns även förberett för tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta