Välkommen till

Nils mattssons väg 48

Nils mattssons väg 48
2:a Billdal

Nära havet


Erbjuder närhet och en härlig skymt av havet. Denna bostad skapar en atmosfär av lugn och skönhet för dem som uppskattar havsnära boende. En radhuskänsla med egen trädgårdstäppa och uteplatser i två väderstreck. Perfekt utformad 2:a med en generös öppen planlösning. Lugnt och soligt beläget med närhet till skola och förskola, bra kommunikationer, fina bad och båthamn på Killingholmen.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Välkommen till denna hemtrevliga och mysiga lägenhet.

Hallen har ett klinkergolv med plats för att hänga ytterkläder. Hela lägenheten har ett fint parkettgolv.

Direkt vid entrén finns en praktisk klädkammare med en garderob.

Till vänster öppnar det rymliga badrummet upp med kaklade väggar och klinkergolv. Dusch, kommod med tvättställ, spegelskåp med belysning och handdukstork. Praktiskt arbetsbänk med tvättmaskin 2018 och torktumlare under. Vägghängda skåp samt frånluftsvärmepump 2021 som föreningen står för.

Det stora och ljusa vardagsrummet leder ut till en generös träaltan perfekt för loungemöbler och här har man kvällssolen.

Det stilfulla köket ger en fräsch känsla och adderar en modern touch. Maskinpark i rostfritt såsom kyl/frys 2017, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggd microugn. Diskmaskin. Snygga bänkskivor och fin glasmosaik på vägg.

I det harmoniska sovrummet kan du njuta av morgonsolen från den privata uteplatsen, vilket ger en härlig start på dagen.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Billdal

Blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Kodakhuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande. Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta