Välkommen till

Berguven 32

Berguven 32
3:a Nya Hovås

Trivsam lägenhet

En mycket stilren och fin lägenhet med härlig inglasad balkong i soligt läge. Bostaden har en välplanerad planlösning med mycket ljusinsläpp från två håll och stilfulla materialval genomgående i hela lägenheten. Stabil förening med en låg månadsavgift. Här bor man i en småskalig stadsdel med varierad arkitektur. Här finns naturstigar, gångstråk och ett brett shoppingutbud med smallshops, restauranger, caféer och mycket mer. Gångavstånd ner till Amundön och fina havsbad.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Välkommen in i denna fina lägenhet.
Hela lägenheten har ett enhetligt parkettgolv i samtliga rum.

Hallen har två garderober och plats för att hänga ytterkläder.
Vardagsrum och kök i en öppen trevlig planlösning. Härifrån når man en härlig rymlig balkong som är inglasad och här kan man njuta under stora delar av året.
HTH köket är smakfullt med ljusa köksluckor, maskinpark i vitt med kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, inbyggd microugn, bred induktionshäll, fläkt, diskmaskin. Ljusgrå arbetsbänkar samt vitt kakel på vägg. Fin belysning infälld i fönsterkarm.

Vidare kommer Master bedroom som har en garderobvägg. Smakfull fondvägg och infälld belysning i fönsterkarm.

Sovrum 2/barnrum/arbetsrum med en garderob.

Badrummet har ett grått klinkergolv och kaklade väggar. Kommod med tvättställ, dusch med skjutbara glasdörrar, handdukstork och toalett. Väggfasta skåp samt arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare under. Infällda spotlights i tak.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nya Hovås
Välkommen till Nya Hovås! Här, mittemellan vackra Amundö Marina och Oxsjön i Sandsjöbackas naturreservat, växer denna nya och unika stadsdel fram. Den härliga blandningen av bostäder, butiker, caféer, restauranger och kontor gör att du har det mesta du behöver precis runt hörnet.

Arkitekturen i området bjuder på en fin dynamik genom varierande material på fasader, olika takhöjder och placeringar av huskroppar. Här är det lätt att trivas för såväl barnfamiljen som unga och äldre.

Närheten till naturen är påfallande med Sandsjöbackas populära naturreservat på kort avstånd. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. För den som föredrar salta bad finns flera mysiga badvikar på kort promenad- och cykelavstånd. Däribland är Hovås Kallbad, T-bryggan och Amundöarna populära utflyktsmål. För den golfintresserade finns Hovås legendariska golfbana Göteborgs Golfklubb på nära avstånd. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

Mycket goda kommunikationer in till Göteborgs centrum finns precis i anslutning till området.

Nya Hovås inbjuder till välbefinnande i ett unikt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta