Välkommen till

Lodjursstråket 1 Karlatornet

Lodjursstråket 1 Karlatornet
1,5:a Karlatornet

Stor etta med balkong och klädkammare som kan bli sovrum

På våning 31 välkomnas ni till en stilfull 1:a belägen i ett fritt och privat läge. Här erbjuds en exklusiv bostadsupplevelse i en nybyggd och elegant miljö. Lägenheten pryds av stora fönster som sträcker sig från golv till tak och ramar in den vidöppna utsikten. Den imponerande panoramavyn blir en naturlig del av vardagsrummet och skapar en känsla av rymd och ljus. Balkongen blir länken ut i det fria.

Det moderna köket är smakfullt utformat med högkvalitativa material och toppmoderna apparater. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för den matlagningsintresserade. Badrummet är elegant inrett med stilrena detaljer och moderna bekvämligheter. En stor klädkammare erbjuder gott om förvaring och kan även nyttjas som ett mindre sovrum.

Varmt välkomna på visning!

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lindholmen
På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta