Välkommen till

Kaggeledsgatan 38D

Kaggeledsgatan 38D
4:a Munkebäck

Välplanerad fyra högst upp i huset med sydvästbalkong

Välkommen till denna trevliga gavelfyra med en stor balkong mot grönskande omgivningar i familjevänliga Munkebäck! Lägenheten har allt du önskar i form av en social och öppen planlösning, tre bra sovrum, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Placeringen högst upp i huset bidrar med gott om ljusinsläpp och härligt solläge på balkongen. Här bor du i ett lugnt och grönt område nära både all tänkbar service, bra förskolor och skolor samt goda kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren välkomnas ni av en hall som sedan löper vidare till en inre hall med goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter i form av en garderob och en rejäl klädkammare. I den första delen av hallen ligger ett praktisk klinker och därefter går golvet över till en ekparkett.

Vidare når man det rymliga och sociala vardagsrummet som ligger i halvöppen planlösning mot köket. Här finns det plats för både soffgrupp såväl som en stor matplats för härliga middagar. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en ekparkett. De stora fönstren i två väderstreck bidrar med ett härligt ljusinsläpp och grönskande utsikt. Härifrån nås bostadens sydvästbalkong som har eftermiddags- och kvällssol och som ligger belägen med lugnt läge mot den lummiga baksidan.

Det ljusa köket erbjuder bra arbetsytor och gott om förvaring bakom de vita skåpsluckorna. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd (2014), induktionshäll med ugn (2024), spisfläkt samt en diskmaskin. Köket har en diskbänk i rostfritt utförande samt bänkskiva i laminat och ovan denna sitter ett vitt kakel.

Lägenheten har tre bra sovrum i fil. Det största sovrummet har ett härligt gavelläge med fönster i två väderstreck. Här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg.

De två mindre sovrummen är perfekta som barnrum, gästrum eller varför inte som kontor eller hobbyrum? Här ryms en enkelsäng och förvaring fås i garderober. Alla sovrum har målade väggar och golvet täcks av samma slipbara ekparkett som ligger i resterande delar av lägenheten.

Från hallen nås bostadens badrum som är fullutrustat med ny tvättmaskin och torktumlare (2024), WC, handfat, spegelskåp, duschvägg i glas samt en handdukstork. Väggarna kläs av ett vitt kakel och på golvet ligger ett ljusgrått klinker. Badrummet har dessutom ett fönster vilket bidrar med dagsljus och möjlighet till vädring.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Munkebäck

Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta